توسعه بهشت زهرا (س) برای افزایش ظرفیت تدفین روزانه/ ۲ نقطه جدید برای احداث آرامستان در حال بررسی است

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران از توسعه بهشت زهرا (س) برای افزایش ظرفیت تدفین روزانه خبر داد.

مهدی پیرهادی در گفت‌وگو با خبرنگار شهر، درخصوص وضعیت تدفین اموات در بهشت زهرا (س) اظهار کرد: فضاهای غیرقابل استفاده‌ در این آرامستان به قطعات قابل بهره برداری تبدیل شد تا بتوان فضای بیشتری را برای تدفین روزانه اموات فراهم کرد.

وی افزود: فضای بهشت زهرا (س) مقدار کمی توسعه پیدا کرد و همزمان دو نقطه جدید برای احداث آرامستان توسط شهرداری به شورا اعلام شد.

توسعه بهشت زهرا (س) برای افزایش ظرفیت تدفین روزانه/ ۲ نقطه جدید برای احداث آرامستان در حال بررسی است

پیرهادی همچنین تصریح کرد: در حال بررسی وضعیت این دو نقطه هستیم و حداکثر تا ۱۰ روز آینده این موضوع در کمیسیون خدمات شهری و دیگر کمیسیون‌ها بررسی و نتایج جهت ارائه در صحن و انجام رأی‌گیری، اعلام خواهد شد.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه اگر این دو نقطه در جنوب و شرق تهران پس از بررسی‌ها در کمیسیون‌ها و صحن مورد تأیید قرار بگیرد و تصویب شود، لایحه به فرمانداری ارسال خواهد شد، یادآور شد: علاوه بر این ایجاد آرامستان‌های جدید باید پس از طی فرآیند شورا و فرمانداری، تأییدیه استانداری تهران را نیز دریافت کند و پس از اخذ و تأیید استعلام از سازمان محیط زیست و دیگر مراجع ذیصلاح، باید بلافاصله اقدامات برای آماده‌سازی آن آغاز شود.

انتهای پیام/

۲۸ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۳
کد خبر: 73729

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 2 + 2 =