برگزاری نشست تخصصی «پژوهشگران و نویسندگان ادبیات پایداری ایران» در بهشت زهرا(س) 

نشست تخصصی «پژوهشگران و نویسندگان ادبیات پایداری ایران» با حضور جواد تاجیک مدیر عامل بهشت زهرا(س) در محل این سازمان برگزار شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی سازمان بهشت زهرا(س) نشست تخصصی «پژوهشگران و نویسندگان ادبیات پایداری ایران» با حضور جواد تاجیک مدیر عامل بهشت زهرا(س) در محل این سازمان برگزار شد.

در این نشست، تاجیک ضمن اشاره به نقش فرهنگی سازمان بهشت زهرا(س) در پاسداشت یاد و خاطره شهدا، به تشریح تجربه‌های این سازمان در زمینه انتقال، نگهداری، تطهیر، تشییع و خاکسپاری شهدای مقاومت ملی در جریان جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی پرداخت.

وی افزود: در جریان جنگ اخیر، مجموعه‌ای از اقدامات گسترده و هماهنگ در بهشت زهرا(س) انجام شد که حاصل تجربه‌های پیشین، هماهنگی بین دستگاهی و مدیریت میدانی بود. در این راستا نیز از مهم‌ترین اقدامات اختصاص قطعه ۴۲ برای خاکسپاری شهدا و راه‌اندازی و تقویت معراج شهدا بود که با همکاری ایثارگران نیروهای مسلح، سپاه، بنیاد شهید، پزشکی قانونی و مجموعه‌های مردمی شکل گرفت.

تاجیک در ادامه با اشاره به صبر و استقامت خانواده‌های معظم شهدا در مراسم تشییع و خاکسپاری شهدای جنگ اخیر به بیان روایت‌هایی از  رویدادها و وقایع تأثیرگذار آن ایام پرداخت و تصریح کرد: با خاکسپاری پیکر مطهر بخش عمده‌ای از شهدای جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی در قطعه ۴۲ گلزار شهدا، این قطعه به‌عنوان نماد مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی و نماد فضائل ملت ایران تبدیل شده است.

گل‌علی بابایی‌ پژوهشگر و مستندنگار دفاع مقدس نیز در این نشست تأکید کرد که تجربه‌های دوران جنگ در بهشت زهرا(س) بسیار مهم و تأثیرگذار و اقدامات مدیریتی در آن ایام بی‌نظیر بوده است.

وی خواستار ثبت و روایت اقدامات و اتفاقات صورت گرفته در بهشت زهرا(س) در ایام جنگ تحمیلی اخیر شد تا نویسندگان و مستندسازان بتوانند از این خاطرات برای خلق آثار ماندگار بهره ببرند.

در این نشست که با هدف بررسی ظرفیت‌های فرهنگی و مستندسازی تجربیات سازمان بهشت زهرا(س) در جنگ تحمیلی اخیر و هم‌اندیشی میان پژوهشگران و نویسندگان فعال در حوزه ادبیات پایداری نظیر حمید بنا، مرتضی قاضی، جعفر گلشن، مریم بشردوست، علی نورآبادی، فهیمه شاکری‌مهر، حامد اشتری و معصومه سپهری برگزار شد، حاضرین بر لزوم انتقال روایت‌ها و تجربه‌های این سازمان در جنگ تحمیلی اخیر جهت مستندنگاری این روایت‌ها در راستای انتقال پیام شهدا به نسل‌های آینده‌های تاکید کردند.

شایان ذکر است؛ حاضرین در این برنامه در ادامه با حضور در قطعه ۴۲ محل خاکسپاری شهدای مقاومت ملی در جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی با قرائت فاتحه به مقام شامخ ایشان ادای احترام کردند.

انتهای پیام/

۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۸
کد خبر: 74127

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 4 + 10 =