توضیحات روابط عمومی شهرداری منطقه یک درخصوص رفع خطر از درختان خشک محله باغ فردوس

شهرداری منطقه یک درباره رفع خطر درختان خشک محله باغ فردوس این اقدام را در راستای ایمن‌سازی محیطی و حفاظت از درختان سالم این محدوده عنوان کرد.

به گزارش شهر، روابط عمومی شهرداری منطقه یک در خصوص دغدغه شهروندان جهت رفع خطر از درختان خشک محله باغ فردوس اعلام کرد: گزارش رفع خطر درختان و ایمن‌سازی محیطی در باغ فردوس همزمان با افزایش دغدغه‌های عمومی نسبت به حفظ درختان شهر و در شرایطی که آلودگی هوا و حوادث طبیعی توجه بیشتری را به لزوم صیانت از محیط زیست جلب کرده است، بر همین اساس شهرداری منطقه یک در راستای تأمین ایمنی شهروندان و حفاظت از درختان سالم اقدام به بررسی و رسیدگی تخصصی به درختان آسیب‌دیده در محله باغ فردوس کرده است.

در این بازدید، دو اصله درخت خشکِ غیرمُثمر که دارای ترک‌های متعدد در تنه، فاقد استحکام کافی و مبتلا به پوسیدگی ریشه از مدتها قبل بودند، شناسایی شده و به دلیل خشکیدگی کامل ناشی از عوامل طبیعی، در سامانه نهال با کدهای ۵۲۹۸۰۵ و ۵۲۹۷۹۳ ثبت و دارای شناسنامه معتبر هستند. همچنین یک اصله درخت دیگر که بخش فوقانی آن خشک و مستعد سقوط بود، با کد ۵۳۱۹۹۰ در سامانه ثبت و عملیات حذف بخش خشک فوقانی بر روی آن انجام شد.

با توجه به اینکه درختان کاملاً خشک می‌توانند به‌عنوان کانون آفات و بیماری‌ها عمل کرده و باعث سرایت بیماری به درختان سالم شوند و نیز به دلیل سابقه سقوط درختان خشک در این محدوده، وجود شیب نامتعارف، تردد زیاد عابران و توقف طولانی خودروها، احتمال بروز خسارات جانی و مالی بسیار بالا ارزیابی شد. بر همین اساس، پس از ثبت اطلاعات در سامانه نهال، نصب بنر اطلاع‌رسانی در محل و حضور کارشناس جهت توضیح به شهروندان محترم، اقدامات قانونی و ایمن‌سازی لازم با رعایت کامل اصول فنی و حفاظتی انجام پذیرفت. گفتنی است در فصل کاشت درخت، درختان جایگزین در این محور کاشته خواهد شد.

انتهای پیام/

۹ آذر ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۴
کد خبر: 75211

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 1 + 14 =