از مسجد تا مدرسه؛ تداوم جشن‌های پیروزی انقلاب در منطقه ۶

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۶، از تداوم و اجرای گسترده برنامه‌های فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و سلامت‌محور همزمان با تقارن دهه‌ مبارک فجر، اعیاد شعبانیه و چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در محلات ۱۴گانه این منطقه خبر داد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۶؛ مهدی بصیری، معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۶، از تداوم و اجرای گسترده برنامه‌های فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و سلامت‌محور همزمان با تقارن دهه‌ مبارک فجر، اعیاد شعبانیه و چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در محلات ۱۴گانه این منطقه خبر داد.

وی با بیان اینکه این برنامه‌ها با رویکرد محله‌محور و با مشارکت نهادهای مردمی در حال اجراست، افزود: سراهای محلات، مساجد، مدارس، هیأت‌های مذهبی، پایگاه‌های بسیج، کلانتری‌ها و مجموعه‌های آموزشی با هدف ایجاد نشاط اجتماعی، تقویت هویت ملی و مذهبی و افزایش مشارکت اجتماعی شهروندان، در برگزاری این جشن‌ها نقش‌آفرینی کرده‌اند.

بصیری با اشاره به تنوع برنامه‌های اجراشده اظهار کرد: برگزاری کارگاه‌های آموزشی و سلامت‌محور از جمله سلامت روان در محیط‌های کاری و نظامی، تغذیه سالم و سبک زندگی، همچنین اجرای برنامه‌های غربالگری سلامت شامل سنجش قند و فشار خون و… از جمله اقدامات مهم این ایام بوده که با استقبال شهروندان همراه شده است.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی منطقه ۶ افزود: در کنار برنامه‌های آموزشی، ویژه‌برنامه‌های ورزشی و نشاط‌آفرین همچون مسابقات فوتبال جام دهه فجر، پاتوق‌های تفریحی و ورزشی دانش‌آموزی، مسابقات دارت، دوچرخه‌سواری، بازی‌های گروهی و فعالیت‌های متنوع ویژه نوجوانان و دانش‌آموزان در مدارس و فضاهای آموزشی منطقه برگزار شده است.

وی با اشاره به برنامه‌های آیینی و مناسبتی گفت: همزمان با میلاد باسعادت حضرت ولی‌عصر(عج)، موکب‌های پذیرایی مردمی در میادین و معابر پرتردد منطقه برپا شد و جشن‌های نیمه شعبان، فجر انتظار، نورافشانی و برنامه‌های فرهنگی با محوریت ترویج فرهنگ انتظار و ایجاد فضای شاد و معنوی در محلات اجرا شد.

بصیری همچنین به اجرای برنامه‌های هویتی و انقلابی اشاره کرد و افزود: آیین نمادین نواختن گلبانگ انقلاب همزمان با سالروز ورود تاریخی حضرت امام خمینی(ره) به میهن اسلامی و با مشارکت دانش‌آموزان در قالب طرح «شهردار مدرسه» در مدارس منطقه برگزار شد که نقش مؤثری در تقویت هویت ملی و انقلابی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی نسل نوجوان داشت.

وی در پایان خاطرنشان کرد: تداوم جشن‌های پیروزی انقلاب اسلامی در کنار اعیاد شعبانیه، فرصتی ارزشمند برای تقویت سرمایه اجتماعی، افزایش همدلی محله‌ای و انتقال ارزش‌های انقلاب اسلامی و فرهنگ مهدوی به نسل جدید است و این برنامه‌ها تا پایان دهه فجر و جشن چهل‌وهفتمین سالگرد انقلاب اسلامی در محلات ۱۴گانه منطقه ۶ ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام /

۲۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۶:۱۰
کد مطلب: 77721

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =