به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۰؛ سینا داودی گفت: با هدف ایمن سازی و تسهیل تردد خودروها بویژه اتوبوس ها در یک اقدام ویژه و صرفا در نیم روز طرح ساماندهی ترافیکی در مسیر ویژه بزرگراه شهید کریمی غرب به شرق حدفاصل خیابان شهید منتظری تا خیابان دیلمان، با اجرای نصب گاردریل، خط کشی و نگهداشت انجام شد.
داودی با بیان اینکه در همین راستا جمع آوری گاردریل خط ویژه و نصب مجدد در حاشیه رفیوژ میانی با بهره گیری از ۳ اکیپ اجرایی در کوتاهترین زمان انجام شد، افزود: با حضور ۲ اکیپ اجرایی مسیر جدید خط ویژه اتوبوس های فیدر و تندرو در کندرو غرب به شرق بزرگراه با استفاده از خط کشی طولی و نوشتار و علائم، ایمن سازی و آشکارسازی شد.
وی اظهار داشت: با هدف نظم دهی و امکان تسهیل در ورود اتوبوس و خودرو به مسیر کندرو، ابتدای مسیر تندرو_کندرو با حضور ۲ اکیپ اجرایی با نصب تابلو و علائم ترافیکی، خشکه چینی و خط کشی ایمن سازی شد.
انتهای پیام/
نظر شما