دیدار شهردار منطقه ۶ با خانواده شهیدی که پیکرش بارها بر دستان مردم تهران تشییع شد

سید مرتضی روحانی، شهردار منطقه ۶ تهران، با حضور در منزل شهید پوریا آذرمیدختیان از شهدای مردمی جنگ رمضان، ضمن ابلاغ پیام شهردار تهران از خانواده این شهید تجلیل کرد؛ شهیدی که پیکرش به‌دلیل تأخیر در شناسایی، بارها در آیین‌های مردمی تهران تشییع شد.

 به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۶ تهران، در ادامه برنامه دیدار و تکریم خانواده‌های معظم شهدای جنگ تحمیلی سوم، سید مرتضی روحانی، شهردار منطقه ۶، به همراه مدیران شهری منطقه، مدیر بنیاد شهید مناطق ۶ و ۷ و مسئول هیئت محبان‌الرضا(ع) با حضور در منزل شهید پوریا آذرمیدختیان، از شهدای مردمی جنگ رمضان، ضمن ابلاغ پیام شهردار تهران از تنها یادگار این شهید تقدیر و تجلیل کردند.   

شهید پوریا آذرمیدختیان به همراه برادرش پدرام و دو نفر از دوستانشان روز ۱۶ اسفند در حمله هوایی تروریستی به تهران در محدوده بزرگراه نیایش به شهادت رسیدند. به گفته خانواده این شهدا، شدت انفجار موجب آسیب جدی به پیکرها شده بود و به همین دلیل روند شناسایی آنان به‌سادگی انجام نشد و خانواده‌ها نزدیک به یک ماه در بی‌خبری از سرنوشت عزیزان خود به سر بردند.   

بر همین اساس، پیکر این دو برادر تا زمان تکمیل مراحل شناسایی و آزمایش‌های DNA، در آیین‌های مردمی و تجمعات شهر تهران به‌صورت گمنام تشییع می‌شد و سرانجام پس از تأیید هویت، ۲۰ فروردین ۱۴۰۵ در قطعه ۴۲ بهشت زهرا(س) به خاک سپرده شدند.   

سید مرتضی روحانی، شهردار منطقه ۶ تهران، در این دیدار با اشاره به تشییع چندباره پیکر این شهید و استقبال گسترده مردم از این آیین‌ها، اظهار داشت: تشییع‌های مکرر این شهید جلوه‌ای از پیوند عمیق مردم با فرهنگ ایثار و شهادت است و وظیفه ما در مدیریت شهری، تکریم خانواده‌های معظم شهدا و پاسداشت یاد و راه آنان است.

انتهای پیام /

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۶:۱۴
کد مطلب: 81017

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =