احداث تعداد  ۲۳ واحد مسکونی نوساز برای شهروندان منطقه ۱۸

شهرداری منطقه ۱۸ در ادامه اجرای مسئولیت‌های اجتماعی محوله از سوی دولت، پس از اتمام بازسازی نقاط آسیب‌دیده جنگ رمضان، ۲۳ واحد مسکونی نوساز را نیز برای شهروندان احداث خواهد کرد.

به گزارش " شهر " به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۸ ، رضا محمدی شهردار منطقه با اعلام این خبر گفت: بر اساس اولویت بندی برنامه های مدیریت شهری در ایام پسا جنگ، دو مجتمع مسکونی که در بحبوحه جنگ رمضان بر اثر اصابت موشک بطور کلی تخریب و غیر قابل سکونت شده بود را در مجاورت میدان الغدیر و بلوار معلم مجدد احداث می نماید. 

وی ادامه داد :  عملیات آوار برداری و انتقال خاک و نخاله های این دو مجتمع مسکونی انجام و هم اکنون فاز گودبرداری و اجرای فونداسیون در حال انجام می باشد. 

به گفته این مقام مسئول، مدیریت شهری منطقه متعهد شده تا یک مجتمع ۱۳ واحدی در حاشیه میدان الغدیر و یک مجتمع ده واحدی دیگر را در بلوار معلم برای شهروندان آسیب دیده در جنگ احداث و تا زمان تکمیل، با اختصاص ودیعه مسکن مناسب ، شرایط لازم را برای ساکنین فراهم آورده است. 

انتهای پیام/

۱۸ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۵۳
کد مطلب: 81671

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =