گره‌گشایی از چالش‌های شهرسازی منطقه ۴؛ از تعیین تکلیف پادگان ۰۶ و محور دلاوران تا نوسازی محلات کم برخوردار

نشست بررسی مسائل شهرسازی، نوسازی و املاک منطقه ۴  با حضور معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران، مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران، رئیس اداره املاک شهرداری تهران، مدیرکل تدوین ضوابط، نماینده ارتش جمهوری اسلامی ایران و جمعی از مدیران شهری در منطقه ۴ برگزار شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۴، نشست بررسی مسائل شهرسازی، نوسازی و املاک منطقه ۴ با حضور آبادیان معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران، کمالی‌زاده مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران، انارکی رئیس اداره املاک شهرداری تهران، طبقی مدیرکل تدوین ضوابط، شکری نماینده ارتش جمهوری اسلامی ایران و جمعی از مدیران شهری در منطقه ۴ برگزار شد.

در ابتدای این برنامه، مدیران حاضر از محدوده‌های آسیب‌دیده ناشی از جنگ رمضان و همچنین برخی پروژه‌های عمرانی منطقه از جمله محور دلاوران به بزرگراه امام علی (ع) و زمین های اتوبوسرانی بازدید کردند و در جریان آخرین وضعیت اجرایی، موانع موجود و نیازهای توسعه‌ای این پروژه‌ها قرار گرفتند.

در ادامه، جلسه‌ای تخصصی با محوریت بررسی چالش‌های شهرسازی منطقه برگزار شد و شهردار منطقه ۴ گزارشی از وضعیت آسیب‌دیدگی‌های ناشی از جنگ رمضان، مسائل کالبدی و شهرسازی محلات شمیران‌نو و خاک سفید، محور دلاوران و اتصال به بزرگراه امام علی (ع) و همچنین موضوعات مرتبط با پادگان ۰۶ ارائه کرد.

شهردار منطقه ۴ در این جلسه با اشاره به ضرورت هم‌افزایی میان بخش‌های مختلف مدیریت شهری، رفع گره‌های شهرسازی، تسریع در روند نوسازی بافت‌های دارای مسئله، ساماندهی وضعیت املاک و تعیین تکلیف برخی موضوعات مرتبط با پادگان ۰۶ را از اولویت‌های مهم منطقه عنوان کرد.

در بخش پایانی این نشست، رؤسا و مدیران حاضر ضمن بررسی موضوعات مطرح‌شده، دیدگاه‌ها و راهکارهای تخصصی خود را در حوزه‌های شهرسازی، معماری, نوسازی، املاک، تدوین ضوابط و هماهنگی‌های بین‌بخشی ارائه کردند و بر تداوم پیگیری‌های کارشناسی برای حل مسائل شهرسازی منطقه ۴ تأکید شد.

انتهای پیام/ 
 

۲۳ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۱۶
کد مطلب: 81889

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =