به گزارش شهر به نقل از خبرگزاری پلیس، فرمانده انتظامی غرب استان تهران درباره جزئیات این خبر، اظهارداشت: طرح عملیاتی مقابله با ضایعاتی های متخلف در ۶ شهرستان تابعه انتظامی غرب استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته توسط ماموران پلیس آگاهی به مرحله اجراء گذاشته شد.
وی در ادامه افزود: در جریان اجرای این طرح، ماموران پلیس آگاهی در بازدید از ۲۸۷واحدصنفی ضایعاتی، به ۸۹ضایعاتی اخطاریه صادر و ۱۱واحد ضایعاتی متخلف و دارای فعالیت مجرمانه برابر دستور قضائی پلمب شدند.
این مقام ارشد انتظامی تصریح کرد: در جریان اجرای این طرح، ۵۴مالخر اموال مسروقه دستگیر، یک تن و ۲۰۰ کیلوگرم سیم و کابل برق و یک دستگاه موتورسیکلت و یک دستگاه خودروی مسروقه کشف شد.
فرمانده انتظامی غرب استان تهران از شهروندان خواست: در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک، موضوع را طی تماس به مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ اعلام کنند.
انتهای پیام/
نظر شما