حضور بیش از ۳۰۰ شهروند در رویداد ورزشی منطقه ۱۳

یکصدوبیستمین پویش «دوشنبه‌های ورزشی» شهر تهران همزمان با گرامیداشت روز بهزیستی، با حضور پرشور شهروندان، اجرای برنامه‌های ورزش همگانی و تجلیل از نخبگان ورزشی و ورزشکاران دارای معلولیت در بوستان پیروزی منطقه ۱۳ برگزار شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط‌عمومی شهرداری منطقه۱۳، سید علی موسوی‌مقدم، معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۱۳، با بیان اینکه یکصدوبیستمین پویش «دوشنبه‌های ورزشی» شهر تهران به میزبانی منطقه ۱۳ و با حضور گسترده شهروندان در بوستان پیروزی برگزار شد، اظهار کرد: این برنامه که به‌صورت هفتگی در مناطق ۲۲گانه پایتخت اجرا می‌شود، با مشارکت بانوان و آقایان در قالب ایستگاه‌های تندرستی و اجرای حرکات ورزشی گروهی، با هدف توسعه ورزش همگانی، ارتقای سلامت شهروندان و افزایش نشاط اجتماعی برپا شد.

وی در خصوص بخش‌های دیگر این برنامه افزود: همزمان با برگزاری این رویداد و به مناسبت روز بهزیستی، از جمعی از نخبگان و مربیان ورزشی منطقه ۱۳ از جمله شمس، مربی تیم ملی تکواندوی ایران، میرزایی، عضو تیم ملی و دارنده مقام سوم مسابقات آسیایی، همچنین وحیدرضا مالکی و ابوالفضل محمودیان از مربیان منطقه تقدیر  و در بخش دیگری از مراسم نیز از ورزشکاران دارای معلولیت و نابینایان حاضر در برنامه به پاس تلاش‌ها و افتخارآفرینی‌های آنان تجلیل به عمل آمد.
انتهای پیام/

۲۷ تیر ۱۴۰۵ - ۱۰:۲۳
کد مطلب: 83405

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =