تداوم بازپیرائی فضاهای سبز منطقه ۲۰ با اجرای طرح «من شهردارم ۴»

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۲۰ از اجرای عملیات بازپیرایی ۲۳۰۰ مترمربع از فضاهای سبز منطقه و نصب ۲۶ عدد نیمکت در قالب طرح «من شهردارم ۴» خبر داد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۰، ابراهیم کوه‌نژاد با اشاره به اجرای این طرح اظهار کرد: در راستای ارتقای کیفیت فضاهای عمومی، بهبود منظر شهری و افزایش رفاه شهروندان، عملیات بازپیرایی فضاهای سبز در بوستان دهخدا، بلوار دهخدا، بوستان مدرس و بوستان صبا توسط اداره فضای سبز منطقه اجرا شد.

وی افزود: به منظور توسعه مبلمان شهری و فراهم‌کردن شرایط مناسب‌تر برای استفاده شهروندان از فضاهای سبز، ۲۶ عدد نیمکت نیز در این محدوده‌ها نصب و جانمایی شد.

کوه‌نژاد خاطرنشان کرد: این اقدامات در پاسخ به مطالبات و درخواست‌های شهروندان و در چارچوب طرح «من شهردارم ۴» اجرا شده و نقش مؤثری در ارتقای کیفیت محیط شهری، افزایش رضایتمندی شهروندان و بهبود سیمای فضاهای سبز منطقه خواهد داشت.

انتهای پیام/

۳۰ تیر ۱۴۰۵ - ۱۲:۲۶
کد مطلب: 83565

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =