در دوره ششم مدیریت شهری ۶۴ بازار میوه و تره‌بار احداث شده است/ عرضه کالاهای اساسی با قیمت ثابت از مهرماه در هم‌افزایی با دیگر دستگاه‌ها

معاون شهردار تهران با بیان اینکه با افتتاح چهار بازار امروز، تعداد بازارهای میوه و تره‌بار در شهر تهران به ۳۲۰ بازار می‌رسد، گفت: از ابتدای این دوره مدیریت شهری ۶۴ بازار را افتتاح و به مجموعه بازارهای شهر تهران اضافه کرده‌ایم.

به گزارش خبرنگار شهر، آئین افتتاحیه ۲ بازار جدید میوه و تره‌بار میخک و مروارید و فاز توسعه‌ای بازارهای کرمان و جلفا همزمان با دویست و بیست و هشتمین امید و افتخار امروز -شنبه بیست‌ویکم شهریورماه ۱۴۰۵- با حضور داود گودرزی معاون خدمات‌شهری و محیط‌زیست شهرداری تهران برگزار شد.

در دوره ششم مدیریت شهری ۶۴ بازار میوه و تره‌بار احداث شده است/ عرضه کالاهای اساسی با قیمت ثابت از مهرماه در هم‌افزایی با دیگر دستگاه‌ها

داود گودرزی، معاون خدمات شهری و محیط‌زیست شهرداری تهران در این مراسم اظهار کرد: امروز چهار بازار میوه و تره‌بار را در مناطق مختلف تهران افتتاح کردیم؛ یک بازار در منطقه ۲۰، یک بازار در منطقه ۸، یک بازار در منطقه ۳ و یک بازار نیز در منطقه ۷ به‌صورت همزمان افتتاح شد. از این چهار بازار، دو بازار بازسازی و دو بازار نیز احداث شده‌اند.

گودرزی ادامه داد: با افتتاح این چهار بازار، تعداد بازارهای میوه و تره‌بار در شهر تهران به ۳۲۰ بازار می‌رسد. از ابتدای این دوره مدیریت شهری نیز ۶۴ بازار را افتتاح و به مجموعه بازارهای شهر تهران اضافه کرده‌ایم.

معاون خدمات شهری و محیط‌زیست شهرداری تهران با اشاره به وضعیت برخی بازارهای در حال بازسازی گفت: از مجموع ۳۲۰ نقطه‌ای که بازار میوه و تره‌بار در آنها داریم، هشت بازار در مرحله بازسازی قرار دارند و در حال حاضر فعال نیستند؛ بنابراین اکنون ۳۱۲ بازار در سطح شهر تهران فعال هستند.

وی با تأکید بر نقش بازارهای میوه و تره‌بار در حمایت از معیشت شهروندان اظهار کرد: یکی از اولویت‌های ما بحث معیشت مردم است. ارزان‌سازی شهر، اولویت و رویکرد اصلی ما و هدفمان ارتقای کیفیت زندگی مردم است.

گودرزی خاطرنشان کرد: به همین خاطر به موضوع توسعه کمی میادین و بازارهای میوه و تره‌بار توجه ویژه داشته ایم و تلاشمان این است که همه محله‌ها از این ظرفیت برخوردار باشند. در برخی محله‌ها مانند منطقه ۲۰، حتی دو یا سه بازار داریم.

وی با بیان اینکه توسعه بازارهای میوه و تره‌بار در تهران همچنان ادامه خواهد داشت، گفت: تلاش ما در حوزه توسعه کمی همچنان ادامه دارد و تا پایان سال نیز افتتاح بازارهای جدید را خواهیم داشت. در کنار آن، موضوع کیفیت و توسعه کیفی بازارها را نیز همچنان مدنظر قرار داده‌ایم.

اختلاف ۳۰ تا ۶۰ درصدی قیمت‌ها با سایر فروشگاه‌ها

معاون خدمات شهری و محیط‌زیست شهرداری تهران با اشاره به سیاست شهرداری برای کنترل قیمت‌ها و حمایت از قدرت خرید شهروندان اظهار کرد: ما به مردم عزیزمان قول داده بودیم که تلاش کنیم قیمت‌ها مناسب باشد و قیمت‌های بازارهای میوه و تره‌بار اختلاف فاحشی با بازار داشته باشد.

وی افزود: آمار بانک مرکزی نیز همین موضوع را به ما می‌گوید؛ ما در همه محصولاتمان، از میوه تا کالاهای اساسی، بین ۳۰ تا ۶۰ درصد اختلاف قیمت با سطح شهر داریم.

گودرزی تأکید کرد: بنابراین مسئله جدی ما کمک به اقتصاد خانواده است و همچنان این موضوع را با جدیت پیگیری می‌کنیم و مصمم هستیم که افتتاح بازارهای جدید را پشت سر هم داشته باشیم تا مردم عزیز بتوانند از این ظرفیت بهره‌مند شوند.

عرضه کالاهای اساسی با قیمت ثابت از مهرماه

وی در ادامه از اجرای طرح جدید برای عرضه کالاهای اساسی با قیمت ثابت خبر داد و گفت: طرحی را اخیراً دنبال می‌کنیم که شهردار تهران به مردم وعده داده‌اند و از ابتدای مهرماه آغاز خواهد شد.

معاون خدمات شهری و محیط‌زیست شهرداری تهران افزود: در این طرح، کالاهای اساسی با قیمت ثابت تا فروردین سال آینده عرضه خواهند شد. نشست اختصاصی این موضوع را برگزار و اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.

گودرزی ادامه داد: در حال حاضر در حال بررسی نهایی هستیم تا مشخص شود احتمالاً حدود ۱۰ قلم کالا مشمول این طرح شوند. تلاش ما این است که این محصولات با قیمت ثابت و زیر قیمت بازار به مردم عرضه شوند.

هماهنگی با دولت برای اجرای طرح

در ادامه‌گودرزی درباره هماهنگی با دولت برای اجرای طرح عرضه کالاهای اساسی با قیمت ثابت گفت: ما هر طرحی را که داشته باشیم، حتماً با دولت و مجموعه‌های مرتبط مطرح می‌کنیم چراکه به تنهایی نمی‌توانیم این کار را انجام دهیم و باید همه دستگاه‌ها پای کار باشند که هستند.

وی تصریح کرد: در این طرح حتماً به همکاری وزارت جهاد کشاورزی، وزارت صنعت، معدن و تجارت و وزارت کشور نیاز داریم و همه این مجموعه‌ها باید در اجرای طرح همکاری داشته باشند.

ایجاد بازار محصولات استان‌ها در تهران

معاون خدمات شهری و محیط‌زیست شهرداری تهران همچنین از دنبال کردن طرح دیگری برای عرضه مستقیم محصولات استان‌های مختلف در پایتخت خبر داد و گفت: یک طرح دیگر را همزمان دنبال می‌کنیم و آن ایجاد بازارهای محصولات استان‌هاست.

گودرزی توضیح داد: تلاش می‌کنیم در نقاطی از شهر تهران غرفه‌هایی ایجاد کنیم تا تولیدکنندگان استان‌ها بتوانند بدون واسطه محصولات خود را در این غرفه‌ها عرضه کنند.

وی افزود: این کار در حال حاضر در میادین میوه و تره‌بار به‌صورت غرفه‌های تک‌محصولی در حال انجام است اما برای اجرای یک مدل دیگر در سطح شهر تهران نیز برنامه‌ریزی و پیگیری می‌کنیم.

گودرزی با تأکید بر ضرورت همکاری دستگاه‌های مختلف در اجرای طرح‌های حمایتی گفت: در هر صورت، همه دستگاه‌ها باید پای کار باشند که هستند. در همین زمینه ما در خدمت معاون سازمان بازرسی کل کشور هستیم و دوستان سازمان بازرسی نیز در پیگیری‌های مربوط به مطالبات و موضوع کالابرگ، مکاتبات و پیگیری‌هایی داشته‌اند که از زحمات آنها ممنون و قدردان هستیم.

وی ادامه داد: کار معیشت مردم به‌عنوان اولویت اصلی همه مسئولان و همه دستگاه‌هاست و همه در حال ورود و همکاری هستند تا اتفاقات خوبی رقم بخورد.

معاون خدمات شهری و محیط‌زیست شهرداری تهران با بیان اینکه اجرای طرح عرضه کالاهای اساسی با قیمت ثابت، طرحی بزرگ و نیازمند هماهنگی گسترده است، اظهار کرد: کارهای بزرگی است و کار راحتی نیست که بتوانیم کالاهای اساسی را زیر قیمت بازار، برای یک مدت مشخص و با قیمت ثابت ارائه کنیم، بدون اینکه کم بیاوریم و مردم در مراجعات خود دچار مشکل شوند.

گودرزی خاطرنشان کرد: مدل‌های مختلف عرضه را نیز در حال پیگیری هستیم.

گودرزی با اشاره به وضعیت تورم و گرانی کالاهای مورد نیاز مردم اظهار کرد: بر اساس گزارش بانک مرکزی و همچنین گزارش وزارتخانه‌های مرتبط، میادین تره‌بار شهر تهران توانسته‌اند اثر جدی در کنترل تورم در شهر تهران و استان تهران و به تبع آن در کشور داشته باشند.

وی افزود: وقتی در پایتخت جمهوری اسلامی ایران ۳۲۰ بازار داشته باشیم و بتوانیم کالاهای اساسی و مایحتاج مردم را با قیمت‌های مناسب ارائه کنیم، طبیعتاً این موضوع حتماً و حتماً اثرگذار خواهد بود.

گودرزی با اشاره به آمار اعلام‌شده از سوی بانک مرکزی درباره اختلاف قیمت محصولات میادین با سایر مراکز عرضه تصریح کرد: گزارشی که بانک مرکزی اعلام کرده، نشان می‌دهد میانگین اختلاف قیمت محصولاتی که ما در میادین تره‌بار ارائه می‌کنیم، با بازار ۴۶ درصد است.

دغدغه تأمین کالا نداریم؛ مردم نگران نباشند

معاون خدمات شهری و محیط‌زیست شهرداری تهران در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت موجودی کالاها و تأمین مایحتاج مردم در شرایط فعلی و امکان تضمین تأمین کالا در یک سال آینده گفت: اینکه ما داریم درباره قیمت بحث می‌کنیم به این معناست که دغدغه موجودی کالا نداریم. اگر دغدغه موجودی و تأمین داشتیم، سراغ ثبات قیمت نمی‌رفتیم و می‌گفتیم فعلاً به هر شکلی که هست کالا را تأمین کنیم.

وی ادامه داد: وقتی سیاست ما این است که می‌خواهیم برخی کالاها را با قیمت ثابت ارائه کنیم، یعنی خیالمـان از موجودی در کشور و حتی کشورهای همسایه راحت است.

گودرزی خاطرنشان کرد: رایزنی‌ها، پیگیری‌ها، صحبت‌ها، طراحی‌ها و طرح‌ریزی‌های لازم انجام شده است. بنابراین مردم عزیز به هیچ وجه نگران نباشند. ما در هر شرایطی مشکل تأمین کالاها را نخواهیم داشت.

وی افزود: احتمالاً از اول مهرماه این طرح عرضه کالاها با قیمت ثابت را با ۹ تا ۱۰ قلم کالا آغاز می‌کنیم و در ادامه اقلام دیگری نیز به آن اضافه خواهد شد.

مشکل کالابرگ همچنان تأمین نقدینگی است

گودرزی در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت اجرای طرح کالابرگ و مشکلات موجود در این زمینه نیز گفت: کار کالابرگ سر جای خود هست. مشکل اصلی در حال حاضر تأمین نقدینگی است که باید شرکت متولی در اختیار غرفه‌داران قرار دهد.

وی افزود: هنوز بیش از ۵۰۰ غرفه‌دار مطالبات خود را دریافت نکرده‌اند و به همین دلیل نمی‌توانند تأمین کالا را انجام دهند.

انتهای پیام/

۲۱ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۱:۰۶
کد مطلب: 85505

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =