بهسازی زیرساخت‌های آموزشی منطقه ۴ در طرح استقبال از مهر ۱۴۰۵

 شهرداری منطقه ۴ در اقدامی متمرکز و با هدف فراهم‌آوری محیطی ایمن، شاد و بهداشتی برای دانش‌آموزان، طرح جامع بهسازی مدارس سراسر منطقه را با هم‌افزایی معاونت‌های فنی و عمرانی و فرهنگی و اجتماعی به مرحله اجرا درآورد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۴، سیدمحمد موسوی شهردار منطقه با اشاره به شناسایی دقیق نیازهای آموزشی در بازدیدهای میدانی اعلام کرد: این زنجیره اقدامات در ۵ محور اصلی شامل ایجاد زیرساخت های رفاهی و معنوی، بهسازی محیط پیرامونی، نوسازی تاسیسات بهداشتی، نهضت آسفالت و زیباسازی محوطه ها اجرایی شده است تا اولویت های آموزشی در کوتاه‌ترین زمان ممکن محقق شود.

 موسوی در تشریح جزئیات اقدامات زیرساختی گفت: در راستای تکمیل امکانات رفاهی، عملیات بازسازی نمازخانه در مدارس رحیمی و پارس انجام شد و در بخش ایمنی ورودی ها نیز مجموعا ۶۱۷ متر مربع عملیات مرمت جداول، نوسازی کفپوش و هم سطح سازی دریچه ها در مدارس خواجه عبدالله، سبحان، سمیه، وحدت، تربیت، سعدی، فجر، صدیقه کبری، شهید سلیمانی و سماء ۲ به پایان رسید.

 شهردار منطقه ۴ در ادامه به نهضت آسفالت و نوسازی تاسیسات اشاره کرد و افزود: در این طرح ۶۶۸۱ متر مربع عملیات آسفالت و لکه گیری در حیاط مدارس اولیاء، علی پور، خواجه عبدالله، شهید سلیمانی، سمیه، چمران، وحدت، جلوه دانش، راه نو، سعدی، مدرسه استثنایی امید، دانشکده سلامت و هنرستان امام خمینی اجرا شد؛ همچنین نوسازی اساسی لوله کشی ها و تاسیسات بهداشتی در دبستان شهید غیبی و دبیرستان باهنر صورت گرفت.

 وی در پایان به موضوع نشاط بخشی فضای آموزشی پرداخت و خاطرنشان کرد: ۶۶۸۰ متر مربع از فضای داخلی و خارجی مدارس از جمله مدارس دخترانه جاجرودی، علوی، نیایش و مدارس پسرانه دانش نوین و عمار رنگ آمیزی و زیباسازی شد تا این اقدامات منسجم گامی موثر در جهت حمایت از زیرساخت های آموزشی و ارتقای کیفیت محیط تحصیل نسل آینده در محدوده منطقه ۴ باشد.

انتهای پیام/

۱ مهر ۱۴۰۵ - ۰۷:۰۳
کد مطلب: 85990

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =