شورای اطلاع‌رسانی منطقه ۶ تشکیل جلسه داد؛ تأکید بر تقویت اعتماد و امیدآفرینی

شهردار منطقه ۶ تهران با تأکید بر اینکه امیدآفرینی باید یکی از محورهای اصلی خدمت‌رسانی در مدیریت شهری باشد، گفت: مسیر تحول در منطقه ۶ از اعتمادسازی و تقویت اعتماد موجود میان مدیریت شهری و شبکه‌های اجتماعی، فرهنگی، هنری و حوزه سلامت آغاز شد و در ادامه به شکل‌گیری همکاری‌های مشترک و اجرای پروژه‌های اثرگذار برای شهروندان رسید.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۶ تهران، سید مرتضی روحانی در جلسه شورای اطلاع‌رسانی منطقه ذیل قرارگاه رسانه ای و قرارگاه تولید محتوا با تشریح رویکرد مدیریت شهری منطقه در حوزه ارتباط با جامعه و شبکه‌های فعال اجتماعی اظهار کرد: پیش‌شرط هر تحول پایدار، ایجاد و تقویت اعتماد میان مدیریت شهری و مجموعه‌هایی است که در متن جامعه فعالیت می‌کنند.

وی افزود: قرار نبود از نقطه صفر شروع کنیم؛ در منطقه ۶ اعتمادهایی از قبل شکل گرفته بود و تلاش کردیم همین سرمایه موجود را تقویت کنیم. برگزاری نشست‌های هم‌اندیشی و هم‌افزایی با تشکل‌ها، انجمن‌ها و شبکه‌های فعال در حوزه‌های مختلف، زمینه‌ای فراهم کرد تا این ارتباط از گفت‌وگو فراتر برود و به همکاری مشترک تبدیل شود.

 وقتی اعتماد به پروژه مشترک تبدیل می‌شود

شهردار منطقه ۶ ادامه داد: زمانی که اعتماد دوسویه شکل گرفت، امکان تعریف و اجرای کارهای مشترک نیز فراهم شد و بخشی از پروژه‌های مهم منطقه از دل همین تعامل با شبکه‌های اجتماعی، فرهنگی، هنری و تخصصی شکل گرفت.

روحانی با اشاره به رویکرد منطقه ۶ به عنوان اقلیم فرهنگ و هنر گفت: نتیجه این نگاه، صرفاً اجرای مجموعه‌ای از پروژه‌های عمرانی و خدماتی نیست؛ بلکه تلاش کرده‌ایم ظرفیت‌های اجتماعی و تخصصی موجود در منطقه را نیز در فرآیند مدیریت شهری فعال کنیم تا حاصل این مشارکت، به بهبود کیفیت زندگی و افزایش رفاه شهروندان منجر شود.

وی با بیان اینکه اعتماد زمانی تثبیت می‌شود که مردم نتیجه همکاری و مشارکت خود را ببینند، خاطرنشان کرد: وقتی یک گفت‌وگو به یک اقدام مشترک و سپس به یک نتیجه ملموس برای شهروندان تبدیل می‌شود، اعتماد تقویت می‌شود و زمینه برای شکل‌گیری امید فراهم می‌آید.

اطلاع‌رسانی؛ حلقه اتصال اقدام و امید

شهردار منطقه ۶ در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر نقش اطلاع‌رسانی در تبیین اقدامات مدیریت شهری اظهار کرد: اطلاع‌رسانی نباید صرفاً انعکاس‌دهنده اقدامات باشد؛ بلکه باید بتواند رابطه میان مسئله، اقدام، نتیجه و اثری که در زندگی مردم ایجاد می‌شود را برای شهروندان روشن کند.

روحانی گفت: امروز یکی از مهم‌ترین وظایف ما این است که اقدامات و نتایج همکاری با مردم و شبکه‌های اجتماعی را به‌درستی روایت کنیم؛ چراکه امید، زمانی شکل می‌گیرد که شهروند بتواند تغییر را ببیند و اثر آن را در زندگی خود لمس کند.

وی تصریح کرد: گر اعتماد را سرمایه ارتباط میان مدیریت شهری و مردم بدانیم، امید محصول دیدن نتیجه این ارتباط است. بنابراین باید تلاش کنیم این امید را نه با شعار، بلکه با کار مشترک، نتیجه ملموس و روایت دقیق اقدامات در دل جامعه ایجاد کنیم.

شهردار منطقه ۶ در پایان تأکید کرد: مسیر پیش‌روی مدیریت شهری منطقه، تقویت اعتماد، توسعه مشارکت، تبدیل ظرفیت‌های اجتماعی به اقدام مشترک و در نهایت امیدآفرینی برای شهروندان است؛ مسیری که می‌تواند به شکل‌گیری رابطه‌ای پایدارتر میان مدیریت شهری و جامعه منجر شود.

انتهای پیام /

۵ مهر ۱۴۰۵ - ۰۹:۵۸
کد مطلب: 86152

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =