پیاده‌روی ۲ هزار نفری خانواده‌های دارالمؤمنین تهران

همایش بزرگ پیاده‌روی خانوادگی منطقه ۱۴ با حضور ۲ هزار نفر از شهروندان، ورزشکاران و پیشکسوتان ورزشی، همزمان با هفته تربیت‌بدنی و به یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان، در مسیر بوستان نارنج تا بوستان سهند برگزار شد؛ رویدادی که با همراهی خانواده‌ها، جلوه‌ای از نشاط اجتماعی، همبستگی و ترویج فرهنگ ورزش همگانی را به نمایش گذاشت.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۴، این همایش با حضور پرشور خانواده‌های دارالمؤمنین تهران، شهردار منطقه، ورزشکاران، مربیان و پیشکسوتان ورزشی برگزار شد و شرکت‌کنندگان با پیمودن مسیر بوستان نارنج تا بوستان سهند، بر اهمیت تحرک بدنی، سلامت خانواده و مشارکت اجتماعی تأکید کردند.

در حاشیه این برنامه، اجرای حرکات ورزشی و نمایش مهارت جوانان ورزشکار، از جمله اجرای پرانرژی طناب‌زنی، بر شور و نشاط این گردهمایی افزود.

امیر شهرابی، شهردار منطقه ۱۴، نیز در جمع شرکت‌کنندگان با اشاره به اهمیت توسعه زیرساخت‌های ورزشی و گسترش ورزش همگانی، از افتتاح سه زمین ورزشی در ماه‌های آینده خبر داد.

شهرابی با تأکید بر نقش ورزش همگانی در ارتقای سلامت جسمی و روحی شهروندان و افزایش نشاط اجتماعی، توسعه فضاهای ورزشی را از اولویت‌های مدیریت شهری منطقه دانست و گفت: فراهم‌کردن امکانات ورزشی در دسترس، زمینه‌ساز مشارکت بیشتر خانواده‌ها در فعالیت‌های ورزشی و ترویج سبک زندگی سالم است.

وی یادآور شد: در همین راستا، سه زمین ورزشی نیز در ماه‌های آینده در منطقه ۱۴ به بهره‌برداری می‌رسد.

گفتنی است؛ این همایش در منطقه۱۴ که با اهدای ده ها جایزه، بسته ورزشی و هدیه دوچرخه به  ورزشکاران همراه بود، بهانه‌ای برای گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان بود تا گام‌های شهروندان در مسیر سلامت، با ادای احترام به مقام شهدا همراه شود.

انتهای پیام/

۲۴ مهر ۱۴۰۵ - ۱۶:۰۲
کد مطلب: 87032

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =