نگهداری و بهره‌برداری از چمن‌های مصنوعی را به سرای محلات واگذار کنیم

رئیس کمیته اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه ۳۷۹ چمن مصنوعی بزرگ و کوچک در سطح مناطق شهر تهران وجود دارد، گفت: می‌توانیم این چمن‌ها را به سرای محلات واگذار کنیم که به صورت رایگان در اختیار شهروندان قرار بگیرد.

به گزارش خبرنگار شهر، زهرا شمس احسان در چهارصد و چهل و چهارمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در مورد نگهداشت چمن‌های مصنوعی مناطق ۲۲گانه اظهار کرد: بر اساس مصوبه سال ۱۴۰۲ چمن‌های مصنوعی جزء فضاهای ورزشی سطح دو محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه ۳۷۹ چمن مصنوعی بزرگ و کوچک در سطح مناطق شهر تهران وجود دارد، گفت: می‌توانیم این چمن‌ها را به سرای محلات واگذار کنیم که به صورت رایگان در اختیار شهروندان قرار بگیرد. میانگین درآمد این چمن‌ها در طول سال ۷۰۰ میلیارد تومان است که شهرداری می تواند این رقم را به صورت سالیانه در نظر بگیرد. 

انتهای پیام/

۱۲ آبان ۱۴۰۵ - ۱۰:۱۸
کد مطلب: 87814

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =