سیدمالک حسینی مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران درباره اجرای پویش یک به علاوه یک در تهران اظهار داشت: با توجه به تداوم شرایط کرونا و فشارهای اقتصادی به اقشار آسیبپذیر جامعه، پویش یک به علاوه یک از سوی شهرداری تهران با همکاری خیرین آغاز شده است که البته مرحله نخست از این پویش شب یلدای سال ۹۹ برگزار شد و نتایج مؤثری داشت.
او افزود: در این پویش یک شخص یا خانواده حامی یک شخص یا یک خانواده نیازمند میشود. درصدد هستیم تا مرحله بعدی این پویش را نیز در ماه رمضان برگزار کنیم و از این طریق برای تامین بخشی از نیازهای افراد کم بضاعت گامی برداریم.
مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران ادامه داد: شناسایی نیازمندان از طریق بانک اطلاعات مناطق، تحقیقات محلی و همکاری مجامع خیرین و... انجام میشود.
حسینی با اشاره به اینکه سازمان بهزیستی و کمیته امداد متولی اصلی کمک به نیازمندان هستند گفت: شهرداری تهران نیز در راستای ایفای مسوولیتپذیری اجتماعی خود، ضمن شناسایی افراد نیازمند از طریق مراجعاتی که داریم، ارتباطات همکارانمان در نواحی مختلف و بانک جامع اطلاعات خانوادههای کم برخوردار، اقداماتی را برای کمک به آنها انجام میدهد.
او با اشاره به اینکه سامانه «سنا» برای شناسایی نیازمندان راهاندازی شده است گفت: تاکنون اطلاعات بیش از ۱۳ هزار و ۵۰۰ نیازمند در مناطق ۲۲ گانه شهر تهران در این سامانه ثبت شده است.
مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران ادامه داد: این مرحله از پویش یک به علاوه یک در سه بخش اجرایی شده که بخش نخست آن شامل کمکهای پرداخت شده در پلتفرم#۷۸۰ * با همکاری خیریه همت است. بخش دوم این پویش نیز که از ۲۵ اسفند آغاز شده، تا ۱۵ فروردین ماه ادامه دارد و از طریق فروشگاههای شهروند با ارائه تخفیفهایی تا ۵۰ درصد در اجرا میشود تا درصدی از این تخفیفهابرای تأمین ارزاق نیازمندان به ویژه کودکان کار صرف شود.
او گفت: بخش سوم این پویش با همکاری کارکنان شهرداری و پرداخت داوطلبانه مبلغی از حقوقشان جهت کمک به نیازمندان اجرا میشود.
حسینی گفت: همچنین در راستای اجرای این پویش بیش از ۱۰ هزار پرس سبزیپلو با ماهی با کمک سازمان رفاه و مجامع خیرین منطقهای تهیه و بین نیازمندان مختلف در ۵ پهنه تهران توزیع شد.
مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران در ادامه به اجرای برنامههای متنوع فرهنگی و هنری و به ویژه حضور گروههای موسیقی داوطلبانه در گرمخانهها اشاره کرد و گفت: تا کنون بیش از ۱۵ گروه موسیقی به مناسبت نوروز در گرمخانهها اجرا داشتهاند که این اقدام در همه گرمخانهها و تا پایان نوروز ادامه دارد.
او درباره هدف راهاندازی مجمع خیرین منطقهای نیز افزود: نقش این مجمع در شناسایی دقیق نیازمندان و توزیع عادلانه اقلام میان آنها حائز اهمیت است.
حسینی در پاسخ به این پرسش فارس که آیا این اقدام شهرداری موازیکاری با بهزیستی یا کمیته امداد نیست گفت: مجامع خیرین ارتباط نزدیکی با کمیته امداد و بهزیستی دارند و در توزیع و اجرای برنامهها هماهنگی با آنها صورت میگیرد و معتقدیم هر چه کمکها شفاف و یکپارچه باشد توزیع نیز عادلانه و به خوبی انجام خواهد شد.
نظر شما