به گزارش شهر، زهرا شمس احسان ضمن حضور در نشست سالانه سازمان شهرهای متحد و دولت های محلی و شرکت در نشستهای مختلفی که توسط این سازمان بینالمللی با محوریت تأثیر اقدامات شهرها و دولتهای محلی در سیاستگذاری و اقدام جمعی برای حل چالشهای شهرها در سطوح مختلف محلی، منطقهای و جهانی برگزار شد، با مقامات شهرها و سازمانهای دیگر گفت و گو کرد.
رئیس کمیته اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران در نشست با «جان وان زان» شهردار لاهه، به چالشها و ظرفیتهای تهران در حوزههای مختلف به ویژه حوزههای فرهنگی و اجتماعی پرداخت و بر اهمیت تبادل دانش و همکاری شهرها تاکید کرد.
شهردار لاهه در این نشست به اهمیت نقش زنان در رهبری محلی اشاره کرد و اظهار داشت: حضور یک زن به عنوان نماینده شورای شهر تهران و نماینده دولت محلی آن در سطح بینالمللی نشاندهنده نقش زنان در سیاستگذاری محلی است.
وی با بیان اینکه شهرها در همه نقاط جهان با چالشهای کمابیش مشابهی در ابعاد مختلف مواجه هستند و همکاری و اقدام جمعی برای حل آنها از اهمیت بسزایی برخوردار است، گفت: آماده همکاری با تهران در تبادل دانش و تجربیات خود هستیم.
عضو و رئیس کمیته اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران در سومین روز این نشست با «جین پییر» دبیرکل سازمان شهرهای متحد و دولت های محلی آفریقا دیدار کرد.
شمس احسان در این دیدار به تجربه موفق تهران در جلب مشارکت مردمی در سطح محلات اشاره داشت و گفت: استفاده از ظرفیت معتمدین و ساکنان محلی به واسطهی دغدغهی آنها در ارتباط با محیط بلافصل زندگی خود، یعنی محله میتواند به پایدارسازی اقدامات و تغییرات اجتماعی فرهنگی منجر شود.
رئیس کمیته اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران افزود: مشارکت صرفاً ابزاری برای اجرای یک پروژه نیست بلکه خود یک هدف ارزشمند است که آثار آن فراتر از مدیریت یک پروژه محدود است و میتواند به پایدارسازی فرهنگی اجتماعی و ارتقاء اعتماد و سرمایه اجتماعی منجر شود.
نماینده شورای اسلامی تهران در دیدار با «لوز آمپارو مدینا» مدیر بینالملل شهردار شهر بوگوتا که ریاست سازمان متروپلیس را نیز بر عهده دارد، به تجربهی استفاده از ظرفیت مدیریتی بانوان در بالاترین مناصب مدیریت شهری اشاره کرد و گفت: بانوان به دور از فضای رقابتی به تسهیل و تسریع امور کمک میکنند.
شمساحسان در ادامه دیدارهای خود با «نیلا اکریمی» مدیر استراتژی و توسعه شهرداریهای کشور هلند دیدار و به بحث و تبادل نظر در خصوص ظرفیتهای مختلف همکاریهای شهر با شهر در حوزههای مختلف به تبادل نظر پرداختند.
عضو شورای اسلامی شهر تهران ضمن اشاره به تجربه تهران در ساماندهی آسیبهای اجتماعی نظیر اسکان افراد بیخانمان به توضیح فرآیند بازتوانی افراد آسیبدیده اجتماعی و توانمندسازی زنان سرپرست خانوار پرداخت.
شمس احسان در این دیدار همچنین به پیشبینی راهاندازی مراکز توانمندسازی و جامعهپذیری بهبودیافتگان در سال آتی اشاره کرد و گفت: درصدد هستیم با تنوعبخشی و همافزایی فعالیتها، شرایط بازگشت گروه های آسیبدیده به زندگی اجتماعی و خانوادگی را فراهم کنیم.
عضو شورای اسلامی شهر تهران در ادامه بازدیدهای خود، در دیدار با مدیرکل بین الملل دولت محلی گوانجوی چین، باتوجه به امضای تفاهم همکاری که حدود یکسال پیش، بین گوانجو و تهران امضا شد در خصوص موضوعاتی چون انتقال تجربه و دانش در حوزههای کارآفرینی و اشتغالزایی، مدیریت پسماند با تمرکز بر فناوری روز زبالهسوزی برای تولید برق و همچنین مشارکت تهران و مجمع شهرداران آسیایی درجایزه سالیانه گوانجو در مدیریت شهری به گفتگو پرداخت.
عضو و رئیس کمیته اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران در آخرین روز این رویداد نیز با مدیرکل همکاری و شهروندی جهانی شورای شهر مادرید دیدار و در خصوص مسایل اجتماعی، بهویژه مقابله با آسیبهای اجتماعی مانند ساماندهی افراد بیخانمان و انتقال تجارب و دستاوردهای طرفین گفتگو کرد.
در این نشست پیشنهاداتی از سوی عضو کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران در خصوص همکاریهای مشترک فرهنگی اجتماعی اعم از رویدادهای حضوری و آنلاین با هدف گام برداشتن به سمت تفاهم خواهرخواندگی تهران و مادرید ارائه شد.
همچنین مدیرکل همکاری و شهروندی جهانی شورای شهر مادرید در این نشست پیشنهاد عقد تفاهم نامه همکاری میان تهران و مادرید را ارائه داد.
انتهای پیام/
نظر شما