برگزاری نشست کمیته تخصصی مسئولیت اجتماعی و خیرین در حوزه مدیریت بحران

جلسه کمیته تخصصی مسئولیت اجتماعی و خیرین در حوزه مدیریت بحران با هدف هم‌افزایی در خصوص استفاده از ظرفیت خیرین در این حوزه و افزایش هماهنگی برگزار شد.

 به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، در این نشست که با حضور رئیس سازمان، رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین کشور، جمعی از اعضای این مجمع، خیرین و همچنین معاونان و مدیران سازمان مدیریت بحران شهر تهران برگزار شد، دکتر علی نصیری به ترسیم وضعیت شهر تهران و مخاطرات احتمالی آن پرداخت و گفت: با اقدامات پیشگیرانه و حرکت درست قبل از وقوع حادثه می‌توانیم جان هزاران نفر را در زمان وقوع مخاطرات احتمالی نجات دهیم.

نصیری با برشمردن انواع مخاطرات و میزان احتمال وقوع آنها در پایتخت به ارائه توضیحاتی در این خصوص پرداخت و در ادامه با ذکر تاریخچه‌ای از فعالیت‌های سازمان به معرفی اقدامات انجام گرفته و پروژه‌های این سازمان پرداخت و با اشاره به این که برای مقابله با بحران باید با برنامه‌ریزی‌های لازم حول مراحل چرخه مدیریت بحران شامل پیشگیری و کاهش خطر، آمادگی، پاسخ و بازتوانی اقدام شود، به بررسی وضعیت گسل‌های تهران، سامانه‌های مورد استفاده در مرکز فرماندهی و اقدامات انجام گرفته برای افزایش هماهنگی بین سازمان‌‎های امدادی پرداخت.

وی در ادامه ضمن معرفی بخش‌های مختلف سازمان، توضیحاتی در خصوص قوانین موجود، کارگروه‌های تخصصی ۱۵ گانه، نقش و جایگاه این کارگروه‌ها در ستاد مدیریت بحران شهر تهران ، شرح وظایف آنها و دستورالعمل‌های تصویب شده ارائه داد.

نصیری همچنین به تشریح اقدامات انجام گرفته در قالب پویش جهادی واکسیناسیون در تهران، تشکیل قرارگاه ایمنی کالبدی شهر تهران و فعالیت‌های حوزه ایمنی، ارتقای سامانه هشدار سریع زلزله، تهیه برنامه پیش‌نشانگری، پهنه‌بندی خطر سیلاب و پیش‌بینی‌کمیت‌های جوی پرداخت.

مروری بر وضعیت پایگاه‌های مدیریت بحران، تمرین مشترک امداد هوایی کلانشهر تهران، تامین تجهیزات پایگاه‌ها، فرهنگ‌سازی مدیریت بحران و پدافند غیر عامل و اقدامات انجام گرفته در بخش پدافند غیرعامل، بازنگری و بروزرسانی طرح تخلیه اضطراری موضوعات دیگری بود که در این نشست درباره آنها توضیحاتی ارائه شد.

دکتر نصیری همچنین به بررسی نقش و اهمیت گروه های مردمی و داوطلبان عضو گروه‌های دوام در مقابله با بحران پرداخت اقدامات سازمان برای احیای این گروه‌ها در سطح تهران، راه اندازی گروه دوام مسجدمحور و اقدامات انجام گرفته در خصوص مدارس ایمن و آماده را تشریح کرد.

در ادامه این جلسه مهندس حبیب‌الله بوربور رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین کشور با اشاره به تجربه اقدامات مردمی در دوران دفاع مقدس بر استفاده از ظرفیت مساجد در محلات و استفاده از توان مردمی در مدیریت بحران تاکید کرد.

انتهای پیام/

۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۴
کد خبر: 35344

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 6 + 11 =