به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی معاونت مالی و اقتصاد شهری، فروزنده در شورای مدیران معاونت مالی و اقتصاد شهری، با اشاره به برنامهریزیهای مدیریت شهری در حوزه شهرسازی و معماری اظهار داشت: در برخی از مناطق شاهد به وجود آمدن حلبیآبادی هایی بودیم که با تلاش دوستان و طراحی های انجام شده، چهره شهر تغییرات مثبتی داشته است؛ در دره فرحزاد که به نوعی نقطه تمرکز معتادین بوده برنامههایی اجرا کردیم که امسال تبدیل به یک مرکز تفریحی مناسب خواهد شد.۲۰ هزار خانوار در محله کن، در سکونت دچار مشکلات عدیدهای بودند که با برنامهریزیهای انجام شده مقرر شد که این افراد با حفظ باغات این محدوده، اقدام به نوسازی منازل خود کنند و اقدامات بسیارخوبی در نفرآباد در حوزه ساخت و ساز شده که حرکت بزرگی برای محرومیت زدایی از چهره شهر بوده است.
وی در ادامه از تغییر برخی از پهنه ها سخن گفت و افزود: به طور مثال در خیابان قزوین نزدیک به ۵/۲ هکتار به انبارها تعلق داشت که با تغییر این پهنهها به مسکونی و تجاری، مردم بتوانند این پهنه ها را مورد ساخت و ساز قرار دهند.
برنامه های مهم شهرداری در حوزه حمل و نقل
معاون مالی و اقتصاد شهری به اولویت دیگر مدیریت شهری برای سال ۱۴۰۲ پرداخت و تصریح کرد: در حوزه گسترش حمل و نقل عمومی برنامههایی از قبیل خرید و واردات نزدیک به ۳۰۰۰ دستگاه اتوبوس، نوسازی ۹۰۰ دستگاه اتوبوس، خرید ۶۳۰ قطار از چین، بازسازی ۵۰۰ واگن و تکمیل خطوط ۶ و ۷ و توسعه خطوط ۸، ۱۰ و ۱۱ را در پیش رو داریم که برای تامین مالی این پروژهها، معاونت مالی و تمامی زیرمجموعه ها بایستی برنامه ای دقیق و مدون داشته باشند.
وی در خاتمه به اجرای اولویتهای برنامه ریزی شده شهری در سال جدید پرداخت و اظهار داشت: لازمه اجرای همه این برنامه ها تامین منابع مالی آنها است؛ بر همین اساس به تمامی مناطق اعلام کردیم که مهمترین معیار ارزیابی عملکردشان، میزان تحقق درآمد نقد و غیر نقد است. یک بخشی از منابع درآمدی، عوارض ساختمانی است و بخش غیر نقد آن به مولد سازی برمیشود. همه مجموعهها بایستی همت ویژه و تلاش مضاعفی برای تحقق منابع مالی اجرای پروژه ها داشته باشند تا بتوانیم تهران را تبدیل به شهری ایمن، سرزنده و پرتلاش کنیم.
انتهای پیام/
نظر شما