جلسه امروز جلسه برد و باخت نیست؛ ما آقای زاکانی هستیم و آقای زاکانی، ما/ از شهردار برای پاسخگویی و شفاف‌سازی‌ ممنونیم

اعضای شورای شهر تهران پس از استماع سخنان شهردار پایتخت نقطه نظرات‌شان را ارائه کردند.

به گزارش خبرنگار شهر حبیب کاشانی خزانه دار شورای اسلامی شهر تهران در یکصد و هفتاد و دومین جلسه شورا با بیان اینکه ما از سال ۸۲ توفیق داشتیم در خدمت مردم تهران باشیم، گفت: امروز یکی از بهترین جلساتی است که در سال های اخیر شاهد آن بودم و حضور شهردار و اصحاب رسانه در شورا نشان می دهد که ما ساعت های خود برای کار عملیاتی با هم تنظیم می کنیم و اگر ابهامی وجود داشته باشد، شهردار تهران در صحن حضور پیدا می کند.

وی با بیان اینکه جلسه امروز جلسه برد و باخت نیست، تأکید کرد: هیچ شورایی شفاف تر از شورای ششم نیست؛ ما می توانستیم پشت درهای بسته مباحث را مطرح کنیم اما در یک دموکراسی مباحث مطرح می شود؛ ما آقای زاکانی هستیم و آقای زاکانی؛ ما.
 
خزانه دار شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه باید از زمان استفاده کرد تا با همگرایی بیشتر خدمت بهتری به مردم ارائه کنیم، تصریح کرد: شورای ششم بسیار شفاف روی مسائلی که می تواند منجر به خدمات رسانی شود، بحث می کند و خواهش می کنیم رسانه ها رعایت انصاف را داشته باشند.
اساسنامه های سال ۹۳ فاقد وجاهت قانونی است
میثم مظفر رئیس کمیته بودجه شورا نیز در ادامه یادآور شد: آنچه ملاک تشخیص برای شوراست، مصوبات خود شوراست نه آیین نامه های بیرونی؛ موارد بیرونی باید منجر به مصوبات شورا شود و همانطور که شهردار تهران دقیق اعلام کرد رئیس شورا تشخیص داد و ابلاغ کرد که اساسنامه های سال ۹۳ فاقد وجاهت قانونی است و باید به سالهای قبل بازگردد و شهردار به خوبی به همین موارد استناد کرد.

وی افزود: آقای امانی تنها به یک بند از یک نامه اشاره می کند اما اگر هیات مدیره ای انتخاب شده و سازمان ها فعالیت داشتند بر اساس اساسنامه های سالهای پیشین بوده و تعیین تکلیف صورت گرفته، نمی توان گفت اقدامات غیرقانونی بوده است. استنادات شهردار تهران کاملا وجاهت داشت و پیش از سال ۹۳ هم اساسنامه ها وجود داشته و منافاتی شکل نگرفته است.
سال ۱۴۰۰ موارد را لغو کردیم
مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران هم در ادامه با بیان اینکه ما در مقام قضاوت نیستیم، گفت: سوال مطرح و به آن پاسخ داده می شود و بحث تمام می شود.
وی ادامه داد: موارد به شورای حل اختلاف و سازمان بازرسی رفت و دعواهای زیادی داشت. عادتی در سال ۱۳۹۳ ایجاد شد و آن عادت ادامه پیدا کرد. سال ۱۴۰۰ نیز موارد را لغو کردیم و موضوع روشن است.
مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه وزارت کشور اعلام کرد که باید نکاتی که قابلیت تغییر دارد، ارائه شود چراکه بررسی تمام بخش ها چند سال زمان می برد، گفت: یک خانم به عنوان نماینده مشخص شد تا تکلیف اساسنامه ها مشخص و روشن شود.
اتفاق امروز اتفاق مبارکی بود

مهدی عباسی رئیس کمیسیون شهرسازی شورا نیز در ادامه این جلسه با بیان اینکه به نظر می رسد اتفاق امروز اتفاق مبارکی بود و گفت و گویی در منظر عمومی صورت گرفت، تأکید کرد: جلسه به صورت حرفه ای برگزار شد و هر ورودی در ماجرا می تواند اثر مخرب داشته باشد؛ امروز صحنه ای به نمایش گذاشته شد و مبنای سوال و پاسخ از سوی آقای امانی و آقای زاکانی، قانون بود.
امانی عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورا با بیان اینکه بنده موارد مطرح شده از سوی شهردار را بررسی می کنم، گفت: حتما در جلسه ای نتایج بررسی ها را اعلام خواهم کرد.
از فضای سرای محلات برای ایجاد خانه ایثار استفاده شود
به گزارش شهر در ادامه جلسه و پس از استماع توضیحات شهردار تهران درباره سامانه معلولان و جانبازان، مهدی چمران رئیس شورا با بیان اینکه محل حرکت و توزیع ون ها به جای یک نقطه در هفت نقطه متمرکز خواهد شد، اظهار کرد: همان کاری که در طرشت برای خدمت رسانی به چهار هزار و ۳۵۰ نفر انجام می شد، در هفت نقطه دیگر انجام خواهد شد، اما می خواهیم ابتدا کار این هفت نقطه شروع شود و سپس سامانه فعلی از مدار خارج شود.

وی با تأکید بر اینکه بنیاد شهید مسئولان و نمایندگانی را برای خانه های ایثار در نظر گرفته است، تأکید کرد: ما در سرای محلات، فضایی را پیش بینی خواهیم کرد که به عنوان پاتوق در نظر گرفته شود و هر محله یک خانه ایثار داشته باشد.
امیدواریم شهردار امروز قول های خوشحال کننده ای به جامعه معلولان  بدهد
تشکری هاشمی در واکنش به موارد مطرح شده از سوی شهردار تهران تأکید کرد: اینکه گفتند پیش فرض سوال غلط است و بر همان اساس دیگر سوالات نیز غلط است باید بگوییم که اولین مکاتبه مرکز تهران هوشمند در ۲۲ مردادماه سال ۱۴۰۱ است و مکاتبات دیگر نیز در ماه های بعد از آن انجام شده و اینگونه نبوده که کسی خواب نما شده باشد. این موارد در خلال زمان اتفاق افتاده است.
وی با بیان اینکه سوالات ما بی اساس نبوده است، یادآور شد: در یکی از نامه ها قید شده که واگذاری سامانه معلولان و جانبازان شرکت اتوبوسرانی به سازمان تاکسیرانی و با توجه به توافقات حاصله این صورت جلسه در ۲۷ تیرماه سال ۱۴۰۲ تنظیم شده و بعد از گذشت ۱۱ ماه از دستور اولیه شهردار تهران دستور واگذاری داده می شود. اما اینکه شهردار صرف نظر کرده و تصمیم قبلی را ابطال کرده، ممنونیم.

تشکری هاشمی با تأکید بر اینکه ای کاش که در یک سالی که تلاش برای تخلیه زمین صورت گرفته بود تلاش برای ساماندهی وضعیت سامانه شکل می گرفت، یادآور شد: شما می گویید تنها ۴۰۰ نفر از خودروها استفاده می کردند و این درست است چون خدمات نصف شده بود؛ حتی در نگهداری خودروها حمایت انجام نشده و نیمی از وسایل نقلیه غیرفعال بوده است.

وی افزود: در سال ۹۹ تعداد ۲۰ قرارداد بسته شده که در سال ۱۴۰۱ این قرارداد محقق می شود؛ در سال ۱۴۰۰ بودجه به میزان صددرصد محقق نشده و رقمی داده نشده و در سال ۱۴۰۱ نیز وضعیت به همین شکل است. در سال ۱۴۰۲ اسنادی مبنی بر انعقاد قرارداد ۴۰ دستگاه ون نمی بینیم. بودجه ۲۵.۵ میلیاردی سال ۱۴۰۱ و تحقق صفر درصدی قابل قبول نیست. امیدواریم پول بدهید که امکانات تأمین شود.

تشکری هاشمی با بیان اینکه دو دستی تقدیم کردن امکانات به دیگران قابل قبول نیست، یادآور شد: اینکه می گویند چون زمین سند ندارد متعلق به شرکت اتوبوسرانی نیست، دلیل نمی شود که به دیگران تقدیم کرد. بسیاری از املاک شرکت اتوبوسرانی سند ندارد و از شهرداری می خواهیم به جای اینکه بگوید واگذار شده چون سند ندارد، برای این زمین ها سند بگیرند.

وی تأکید کرد: این زمین مادامی که زمین های جدید پیش بینی نشده واگذار نشود. یکی از پنج نقطه پیش بینی شده باید همین زمین باشد. تقاضای ما این است که بودجه ها به کار گرفته شود و خودروهای غیرفعال نیز بازسازی و وارد ناوگان شود. سامانه ۲،۳،۴ و ۶ از قبل بوده و حالا کشف نشده است. امیدواریم انتظارات معلولانی از شهردار که به عنوان شهردار جانباز معروف است، عملیاتی شود و خوشحال شوند.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه بر اساس پیش بینی هفت نقطه، عملا موضوع جابجایی مطرح نخواهد بود، گفت: فکر نمی کنم کسی بخواهد خلاف مقررات کاری انجام دهد و نفعی برای کسی ندارد؛ واگذاری زمین باید به شورا بیاید و شهرداری قطعا زمینی را واگذار نمی کند.

وی تأکید کرد: ما چند هزار اتوبوس غیرفعال داشتیم و این موارد تنها برای معلولان نبوده است؛ شهرداری اقدامات خود را برای معلولان انجام داده و امیدواریم ادامه پیدا کند.
از شهردار برای پاسخگویی و شفاف سازی‌شان ممنونیم
تشکری هاشمی با بیان اینکه شهردار تهران می گوید که دستور انتقال مدیریت به سازمان تاکسیرانی منحل شده و بر اساس آن دیگر سوالات سندیت ندارد، گفت: بابت پاسخگویی و شفاف سازی از سوی شهردار ممنونیم.

وی با تأکید بر اینکه تقاضا می کنیم که اماکن جدید مشخص شود، اظهار کرد: سالیانه باید تعدادی وسیله به ناوگان اضافه شود. ما نگفتیم که سازو کار وجود ندارد و حقوق پرداخته نمی شود.


 

پیام جلسه امروز پیام مهر به جامعه معلولان است

سید محمد آقامیری رئیس کمیته عمران شورا نیز با بیان اینکه پیام این جلسه پرسش و پاسخ بین شورا و شهرداری پیام مهر و محبت به افراد معلول جامعه است، اظهار کرد: این افراد بدانند که شورا و شهرداری دغدغه دارند.

رئیس کمیته عمران شورا  ادامه داد: امسال ۱۰ هزار نفر در لیگ معلولان شرکت کردند و برای اولین بار استعدادیابی افراد معلول در قالب برنامه های تلویزیونی انجام شده است.

وی ادامه داد: برنامه های آموزشی و تفریحی برای معلولان برگزار شده و این موارد باید مطرح شود و در سرای محلات نیز چهارشنبه معلولان برگزار می شود. سال قبل ۳۵۴ کیلومتر مناسب سازی شکل گرفته و امیدواریم ادامه پیدا کند. ما پیگیر مباحث مرتبط با معلولان هستیم.


انتهای پیام/

۳۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۳
کد خبر: 41495

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 5 + 8 =