تشریح آخرین اقدامات برای فعالسازی سامانه هشدار سریع زلزله در پایتخت

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در هشتمین کنفرانس جامع مدیریت بحران با اشاره به مراحل مختلف طراحی و اجرای سامانه هشدار سریع زلزله در تهران و اعلام نصب 50 شتاب‌نگار در قالب اجرای این طرح یادآور شد: با تکمیل نرم‌افزار این سامانه در سال 1403، می‌توانیم نام کشورمان را به عنوان نهمین کشوری که از این فناوری استفاده می‌کند، در جهان ثبت کنیم.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران ، علی نصیری در این کنفرانس با ارائه تاریخچه‌ای از فعالیت‌های سازمان به معرفی اقدامات انجام گرفته و پروژه‌های این سازمان پرداخت و با اشاره به اهمیت مدیریت واحد در برنامه‌ریزی برای پیشگیری و مقابله با بحران از راهبرد پییشگیری و ایمنی بعنوان راهبرد مبنایی و کلیدی فعالیت‌های مدیریت بحران در تهران نام برد و ضمن تاکید بر این راهبرد به تشریح اقدامات انجام گرفته در قالب توجه به مفهوم ایمنی پرداخت.

 وی ضمن اشاره به راه‌اندازی قرارگاه ایمنی کالبدی و فعالیت‌های صورت گرفته از طریق این قرارگاه به تشریح نتایج طرح ارزیابی ایمنی ساختمان‌های مهم و بلندمرتبه شهر تهران پرداخت و با بیان این که تاکنون از بین 16 هزار ساختمان تعیین شده، وضعیت 1047 مورد تعیین تکلیف شده، افزود: در تلاش هستیم تا پایان سال این عدد به 3 هزار ساختمان برسد.

وی در ادامه گزارشی از وضعیت مخاطرات عمده شهر تهران شامل زلزله، سیل، طوفان، آتش‌سوزی، فروریزش زمین و ساختمان و مخاطرات ناشی از تغییرات آب  هوایی ارائه داد و به تشریح این حوادث و میزان خطرپذیری پایتخت در مقابل آنها پرداخت.

بنابراین گزارش، رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران همچنین ضمن معرفی بخش‌های مختلف سازمان ، توضیحاتی در خصوص قوانین موجود، کارگروه‌های تخصصی 15 گانه، نقش و جایگاه این کارگروه‌ها در ستاد مدیریت بحران شهر تهران، شرح وظایف آنها و دستورالعمل‌های تصویب شده ارائه داد.

 نصیری در ادامه به تشریح اقدامات انجام گرفته در قالب پویش جهادی واکسیناسیون در تهران، تشکیل قرارگاه ایمنی کالبدی شهر تهران و فعالیت‌های حوزه ایمنی، ارتقای سامانه هشدار سریع زلزله، تهیه برنامه پیش‌نشانگری، پهنه‌بندی خطر سیلاب و پیش‌بینی‌کمیت‌های جوی پرداخت.

مروری بر وضعیت پایگاه‌های مدیریت بحران، ارائه گزارش از پروژه قطب‌های آمادی، امدادی و فرماندهی عملیات بحران کلانشهر تهران، تمرین مشترک امداد هوایی کلانشهر تهران، تامین تجهیزات پایگاه‌ها، فرهنگ‌سازی مدیریت بحران و پدافند غیر عامل و اقدامات انجام گرفته در بخش پدافند غیرعامل، بازنگری و بروزرسانی طرح تخلیه اضطراری و اقدامات انجام گرفته در خصوص فعالیت گروه‌های دوام موضوعات دیگری بود که در این همایش درباره آنها توضیحاتی ارائه شد.

وی در ادامه با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه ایمنی‌های خرد در سطح پایتخت گفت: در حوزه HSE، طرح جهادی ارزیابی ایمنی بوستان‌ها اتفاق افتاد و ۳۷ هزار ناایمنی بوستان‌ها شناسایی و رفع شد.

نصیری همچنین ضمن تشریح اقدامات انجام گرفته در بخش پدافند غیر عامل شهر تهران اعلام کرد که تا سال آینده سه بیمارستان مهم شهر تهران به خطوط مترو متصل خواهند شد.

انتهای پیام/

۲۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۵
کد خبر: 49988

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 6 + 5 =