به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۹، حسین اخگر پور سرپرست شهرداری منطقه بیان کرد: بیش از ۲۰ هزار پرس غذا و میان وعده شامل ۵ هزار پرس سمبوسه و ناگت مرغ، ۷ هزار پرس ساندویچ، ۵ هزار پرس کباب و ۵ هزار پرس غذای گرم به همت خیران، جهادگران، گروه های مردمی طبخ و در برنامه های فرهنگی و مذهبی و جشن بزرگ مهمونی ۱۰ کیلومتری در بین شرکت کنندگان توزیع می شود.
به گفته این مسئول علاوه بر تهیه غذای گرم ۶ هزار لیوان آب هویج، ۳ هزار لیوان آب طالبی، ۸ هزار لیوان شربت، ۲ هزار لیوان آب هندوانه و ۳ هزار آب معدنی برای پذیرایی در این روز مهیا شده است.
اخگر پور یاد آور شد : بیش از ۱۰۰ هزار پرس غذای گرم نیز با مشارکت هیأت مذهبی و گروه های جهادی تهیه و طبخ و در قالب طرح اطعام غدیر در بین ساکنین محلات کم برخوردار توزیع شده است.
انتهای پیام /
نظر شما