به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه۲۲؛ حامد خداوردی با بیان اینکه صنایع دستی نقشی بی بدیل در انتقال فرهنگ و تمدن ایران به نسل های آینده دارد، اظهار کرد: برگزاری اینگونه نمایشگاهها موجب افزایش انگیزه شهروندان هنرمند شده و ارتقای روحیه نشاط در بازدیدکنندگان میشود.
وی تصریح کرد: گردشگری ارتباط مستقیمی با صنایع دستی دارد و مکمل همدیگر هستند چرا که هم درآمدزایی دارد و هم می تواند در رفع بیکاری و در توسعه پایدار نقش آفرینی کند.
خداوردی افزود: ایجاد نمایشگاه صنایع دستی یکی از راهکارهای توسعه پایدار صنعت گردشگری در سراهای محلات است.
او با اشاره به نحوه این طرح گفت: شهروندان با مشارکت خود در برگزاری نمایشگاه صنایع دستی سرای محلات از جمله قالیبافی، گلیم بافی، مشبک، قالیبافی سنتی، هنرهای سفال، سرامیک، صنایع چوبی و حصیربافی و صنایع دستی دیگر، می توانند صنعت بی بدیل و بی رقیب حاصل ذوق و هنر، سلیقه، ابتکار و خلاقیت هنرمندان و صنعتگران عزیزی که صبورانه آداب، سنن و رسوم را در محصولات تولیدی شان متجلی است را به نسل امروزی ما بیاموزند که از چه پشتوانه فنی، تکنیکی و هنری برخوردار بوده است تا توجه را بیش از پیش به پرورش استعداد ها وشکوفایی خلاقیت ها در زمینه صنایع دستی و بومی معطوف نمایند.
معاون شهردار خاطر نشان کرد: از آن جا که صنایع دستی صنعتی چند بعدی و یا چند وجهی است لذا غیر از جنبه های هنری و فرهنگی از نظر اقتصادی و اجتماعی نیز حائز اهمیت است.
انتهای پیام/
نظر شما