به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران، حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در خصوص صدور پروانه در بافت فرسوده گفت: خدا را شاکریم که توانستیم با استناد به برنامه چهارم توسعه شهر تهران، عملکرد بسیار خوبی در حوزه نوسازی بافت فرسوده داشته باشیم و با کمک شورای اسلامی شهر تهران، مصوبات کمیسیون ماده ۵ و مصوبه شورای عالی شهرسازی و معماری آمار صدور پروانه در بافت فرسوده از هزار و ۵۰۰ پروانه به حدود ۴ هزار و ۲۰۰ پروانه در سال گذشته رسیده و براساس شاخصهای وزارت راه و شهرسازی عملکرد ما در این زمینه در کل کشور اول شده است.
وی ادامه داد: اکنون آمار صدور پروانه شهرداری تهران در بافت فرسوده به نسبت سایر پهنهها ۶ برابر است. یعنی ساخت و ساز در بخشهای فرسوده متمرکز است و به دلیل جذابیت و سودآوری که دارد لشکر انبوه سازان خرد ترجیح دادهاند که در این حوزه سرمایهگذاری کنند. ما نیز توانستهایم با وجود اینکه قانون مجلس شورای اسلامی در بخش عوارض بافت فرسوده اجازه ۵۰ درصد تخفیف را داده است اما تا صددرصد این آمار را تخفیف دادیم.
صارمی با بیان اینکه آمار ساخت و سازها لحاظ صدور پروانه در مناطق جنوبی بیشتر است، اظهار داشت: به طور مثال ما در سال گذشته در منطقه ۱۵ هزار و ۶۰۰ الی ۷۰۰ پروانه صادر کرده ایم، درحالیکه در منطقه یک حدود ۲۰۰ پروانه صادر شده است. البته مناطق ۵ و ۲۲ هم مناطق شمالی ما محسوب میشوند و در حال حاضر در منطقه ۲۲ ساخت و ساز هم انجام میشود. بیشتر صدور پروانه در مناطق شمالی مربوط به پروژه های بزرگ مقیاس است. اما به نسبت، حدود ده سال آمار صدور پروانه هم به لحاظ مقیاس و هم به لحاظ مساحت در مناطق شمالی و جنوبی به هم نزدیک شده است.
معاون معماری و شهرسازی شهرداری تهران در پاسخ به این سوال که مصوبه ۶۶۶ در حال اجرا است یا خیر؟ گفت: براساس این مصوبه در معابر ۶ و ۸ متری اساسا اجازه ساخت ساختمانهای ۶ الی ۷ طبقه را نمیدهیم و اگر موردی وجود دارد، گزارش دهند.
انتهای پیام/
نظر شما