به گزارش خبرنگار شهر، سید محمد ناظم رضوی مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران در دویست و هفتاد و نهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جریان بررسی گزارش حسابرسی این شرکت برای سال ۱۴۰۲ با بیان اینکه در رابطه با پروژه باغ صبا جلسات خوبی برگزار شده است، اظهار کرد: امروز هم جلسه ای برای جمع بندی موضوع با حضور رئیس شورای شهر و رئیس مرکز حقوقی برگزار خواهد شد. فرایندهای حقوقی برای این پروژه طی شده است. ذاتاً این پروژه مشارکتی است و تخصیص بودجه و دیگر فرایندها پیچیدگی های حقوقی آن را بیشتر میکرد.
وی با بیان اینکه بیش از ۷۰ میلیارد تومان از تجهیزات این پروژه که منحصر به فرد است، در ادوار گذشته وارد شده و به دلیل تحریمها با مشکلاتی روبه رو شد، افزود: با همکاری شرکتهای دانشبنیان و دانشگاه صنعتی شریف و با جمع بندی که صورت می گیرد، امیدواریم بتوانیم از ظرفیت نیروهای داخلی استفاده کنیم و این پروژه را نهایتاً تا ۶ ماه جمع بندی کنیم.
ناظم رضوی افزود: با این میزان تزریق، امیدواریم پروژه از بنبست خارج شود و مسیر حقوقی خود را طی کند و دعاوی ما هم در محاکم بررسی شود که انجام خواهد شد؛ کما اینکه در یک سال و نیم گذشته ما منتظر رای تعیین تکلیف در ماده ۳۸ هستیم. در مجموع این پروژه از بن بست در خواهد آمد و جمع بندی آن را اعلام خواهیم کرد و این قول را می دهیم که در این دوره شورای شهر و شهرداری این پروژه خدمات رسانی به بهره برداری برسد.
وی با بیان اینکه برای خروج اقلام راکت سنواتی، ذخیره مطالبات مشکوک الوصول در نظر گرفته شده است، اظهار کرد: ۲۸ میلیارد تومان هزینههای عمومی اداری اضافه شده است. تمام سعی ما در کل این دوره بوده که هزینههای جاری کاهش یابد. ما به جهت اینکه بالاسری نمیگیریم و با وجود بخش زیادی از خدماتی که این شرکت به مناطق و سازمانها و بعضاً حوزههای دیگر می دهد، اصلا در فعالیت شرکت توسعه منعکس نمی شود.
ناظم رضوی ادامه داد: نزدیک به ۳۰ میلیارد تومان بودجه برای شرکت توسط شورا مصوب شده اما ما سه برابر بودجه در شهرداری تهران خدمات رسانی می کنیم که البته با افتخار وظیفه خود را انجام می دهیم اما در کنترل پروژه ما منعکس نمیشود.
وی با بیان اینکه اگر در بودجه ۱۴۰۴ شورا عنایت کند قدر زیاد و بخش قابل توجهی از صرفه جویی در هزینهها امکانپذیر می شود. زمینه بسیاری از کارهای مشابهی که مناطق انجام میدهند چه از لحاظ فنی، طرح و مشاور و نقشهها و چه از لحاظ اجرایی در شرکت توسعه است و قطعاً قیمت تمام شده کار هم در این صورت پایینتر خواهد بود اما به دلیل این محدودیتهای مالی و انضباط تکلیفی قابلیت انجام ندارد و ما ناچار می شویم بودجه آن حوزه و اقدام را در بودجه خود لحاظ کنیم و هیچ درآمدی هم برای شرکت ندارد؛ در حالی که نگاه بیرونی این است که از لحاظ قواعد حوزه قانون تجارت، شرکت توجهی به این موضوعات ندارد.
ناظم رضوی با اعلام اینکه در بحث مالیات توجه ویژه ای صورت گرفت، یادآور شد: از سال ۹۴ از مبلغ ۵۲ میلیارد به ۶ میلیارد تومان رسیدیم و با کمکهایی که اداره کل مجامع داشتند، مالیات ارزش افزوده از سال ۹۷ تا ۱۴۰۰ از مبلغ ۲۲ میلیارد به مبلغ ۳ میلیارد تومان کاهش پیدا کرد.
وی با اشاره به نفع ۲۰ میلیارد تومانی یک شرکت در یکی از پرونده های حقوقی، تصریح کرد: در پرونده دیگری توانستیم ۴۰ میلیارد تومان پس بگیریم و به نفع شرکت شد.
مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران به خروج شرکت از ماده ۱۴۱ اشاره کرد و افزود: خروج از ورشکستگی با عنایت خوبی که شورا داشت، عملیاتی شد.
وی در رابطه با پروژه البرز لشگرک نیز گفت: یکی از پروژههای خاص و ضروری در ادوار قبل پروژه البرز لشگرک بود؛ خوشبختانه با حمایتهای حوزه مالی این موضوع حل شد؛ فروشگاهها در حال ویترین چیدن هستند و برنامه ما افتتاح آن در دهه فجر است.
گفتنی است گزارش حسابرسی شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران برای سال ۱۴۰۲ با حداکثر آراء موافق، منصفانه اعلام شد.
انتهای پیام/
نظر شما