باغی به وسعت شهر؛ روایتگری از فرهنگ شهری

مدیر خانه‌موزه ولیعصر(عج) در حاشیه افتتاحیه روایت پنجم از «تهران؛ باغی به وسعت شهر» از اهمیت روایت باغ فردوس و تأثیر آن بر شناخت و فرهنگ شهری گفت.

به گزارش شهر به نقل از اداره ارتباطات و امور بین‌الملل سازمان زیباسازی شهر تهران، رییس خانه موزه ولیعصر(عج) با اشاره به اهمیت روایتگری در خانه موزه ولیعصر(عج)، اظهار کرد: موزه خیابان ولیعصر(عج) از زمان افتتاح خود در هجدهم مهرماه سال نود و هشت به عنوان یک مرکز فرهنگی و هنری، پنج دوره روایتگری را به عهده داشته است که در هر روایت به بررسی ابعاد مختلف خیابان پرداخته است.

وی با اشاره به ساختار موزه گفت: موزه دارای چند فضای ثابت و چند فضای متغیر است که در هر دوره تغییر می‌کند. در این دوره، ما یک اتاق معرفی متفاوت داریم که خیابان را از منظر باغ بودن مورد خوانش قرار داده است.

مدیر خانه موزه ولیعصر(عج) در ادامه به تشریح پنجمین دوره روایتگری که به موضوع باغ و به‌ویژه باغ فردوس اختصاص دارد پرداخت و افزود: فضاهایی وجود دارد که به روایت باغ فردوس می‌پردازد و در مجموع سعی داریم خیابان ولیعصر را از منظر اهالی باغ فردوس روایت کنیم.

قاسمی تأکید کرد: موزه ولیعصر(عج) در تلاش است تا خیابان ولیعصر(عج) را از جنبه باغ بودن و شرایط آن توصیف کند.

وی همچنین اشاره کرد: این روایت‌ها تا یک سال آینده ادامه خواهد داشت و هدف از آن بازگویی داستان‌هایی است که می‌تواند برای آینده خیابان مؤثر باشد. این موزه موضوعی معاصر دارد و قصه‌هایی را بازگو می‌کند که می‌تواند تأثیرات مثبتی بر فردای خیابان ولیعصر(عج) داشته باشد.

مدیر خانه موزه ولیعصر(عج) در انتها گفت: با این رویکرد، موزه خیابان ولیعصر(عج) نه تنها به حفظ تاریخ و فرهنگ شهری کمک می‌کند بلکه بستری برای تفکر و گفتگو درباره آینده این خیابان را فراهم می‌آورد.

انتهای پیام/

۲۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۹
کد خبر: 62092

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 8 + 1 =