به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۶ با حضور حسین کاشانی پور شهردار منطقه، معاونین و معتمدین محلات ۹ گانه منطقه، مسائل عمرانی و شهری در سطح منطقه بررسی و مورد بحث قرار گرفت. در این نشست، معتمدین محلات نظرات خود را درباره پروژههای جاری و نیازهای محلی مطرح کردند و پیشنهادات مختلفی برای بهبود خدمات شهری ارائه شد.
در ابتدای جلسه، حجتالاسلام والمسلمین آقامیری رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران با ارائه گزارشی، آخرین وضعیت زیر ساختی و عمرانی پایتخت را به استماع معتمدین محلات ۹گانه رساند و مشارکت در برنامه ریزی زیرساختی هرچه بیشتر در امور اجرایی وعمرانی در منطقه را از معتمدین محلات خواستار شد.
وی افزود: با مشخص شدن نظامنامه ساختاری محلات که با حضور پنج نفر در هر محله تشکیل شده امید داریم که وضعیت عمرانی و زیرساختی محلات به شکل مطلوبی نظام مند گردد و اقدامات انجام شده توسط شورای مشورتی محلات به شکلی تخصصی صورت پذیرد و بر آن هستیم تا اعضای این کمیته که شامل یک دبیر مجمع، یک جانشین، دو کارشناس عمران و یک کارشناس فرهنگی وجود دارد بتوانند مرجع تصمیم سازی برای آبادانی محلات نه گانه باشند.
حسین کاشانی پور در ادامه جلسه با ارائه گزارشی از پروژه های عمرانی منطقه اعم از بوستان جوادیه، مجموعه ورزشی زورخانه ای ، مجموعه فرهنگی شهدای گمنام بر تعامل و مشارکت معتمدین محلی در توسعه محلات تأکید کرد و افزود: تعامل نزدیک با شهروندان و استفاده از ظرفیتهای مشارکتی محلی برای پیگیری نیازها و مشکلات محلهها از اولویتهای اصلی مدیریت شهری در منطقه ۱۶ است که نتیجه آن راه اندازی پروژه های خوبی است که به آن اشاره شد و با توجه به پتانسیل بالای هویت محلات این مشارکت می تواند سبب خیر و اتفاقات مثبت بسیاری در دل محلات نه گانه شود.
وی افزود: برنامه ریزی، نظارت منظم و مشارکت مردم سه رکن اصلی کار موفق در اداره شهر است و حضور معتمدین محلات در کنار مدیریت شهری یکی از چارچوب ها و اساس کار با مردم و برای مردم است و طرح من شهردارم ۳ یکی از اقدامات خوبی است که در دوره مدیریت ششم شهری به عنوان بستری برای مشارکت هرچه بیشتر شهروندان تعبیه گردیده و همراهی معتمدین محلی در اجرای مشارکت هرچه بیشتر شهروندان در این طرح می تواند پروژه های بسیار کارآمد و مفیدی را برای شهروندان به ارمغان آورد.
گفتنی است؛ هفتاد و دومین مجمع مشورتی و تخصصی محلات تهران با اعطای احکام دبیران مجمع محلات ۹گانه به پایان رسید و این نشستها با هدف ارتقای کیفیت زندگی شهری و تسریع در انجام پروژههای عمرانی و زیرساختی برگزار شده و به عنوان یک ابزار مهم برای تقویت مشارکت مردمی در مدیریت شهری شناخته میشوند.
انتهای پیام/
نظر شما