تقدیر وزیر آموزش و پرورش از شهرداری تهران برای اجرای طرح آرمان

رئیس مرکز فعالیت‌های دینی شهرداری تهران با بیان اینکه طرح آرمان بزرگترین طرح مشارکتی شهرداری تهران است، گفت: ۹۷.۲ درصد بودجه وزارت آموزش و پرورش صرف حقوق می‌شود و تنها ۲.۸ درصد از آن صرف کیفی‌سازی می‌شود.

به گزارش خبرنگار شهر، حجت الاسلام علیرضا شیرنژاد، رئیس مرکز فعالیت‌های دینی شهرداری تهران در دویست و نود و هفتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه طرح آرمان با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی و سایر معاونت ها و دیگر دستگاه های خارج شهرداری اجرایی شده است، اظهار کرد: قرار بود این طرح در ۵۰ مسجد اجرا شود اما با استقبالی که صورت گرفت، در مرز  حدود ۷۰۰ مسجد هستیم و به شدت تحت فشاریم که تعداد مساجد را افزایش دهیم اما اعتبارات اجازه نمی دهد.

وی افزود: در طول تاریخ بلدیه، بارزترین مقطع زمانی که مساجد با شهرداری همکاری کنند، دوره ششم است. روزی نیست که مساجد از ما نخواهند که میزبان شهردار تهران باشند و از شهرداری بابت اجرای طرح آرمان تقدیر می کنند.

شیرنژاد با بیان اینکه طرح آرمان به صورت جدی مورد استقبال قرار گرفته است، یادآور شد: در برخی مساجد که نتوانستند خود را با طرح تطبیق دهند، امروز به این فکر افتادند که ائمه جماعات را در تناسب با طرح آرمان، مطابقت دهند. هم وزیر سابق و  هم فعلی آموزش و پرورش نیز از طرح مورد نظر استقبال کردند. به طوری که وزیر در مراسم اعتکاف از شهرداری تهران برای اجرای طرح آرمان تقدیر کرد.

رئیس مرکز فعالیت های دینی شهرداری تهران با اعلام اینکه ۵۳ هزار و ۷۶۴ نفر در طرح آرمان ثبت نام کرده اند، گفت: بنده این عدد را با نام و کدملی و مربی در گزارشی اعلام خواهم کرد و بسته های فرهنگی آنها نیز در درب منزل به آنها تحویل خواهد شد.

وی با بیان اینکه طرح آرمان بزرگترین طرح مشارکتی شهرداری تهران است؛ به طوری که برای نوجوانان در ۸۶ عنوان مختلف، برنامه پیش بینی و برگزار کرده ایم، گفت: ۱۲۶ باشگاه بدون خرید ملک و ساخت و ساز و هزینه نگهداشت، با هزینه اهدای تجهیزات ورزشی تجهیز شده اند. در طرح آرمان با مدارس ارتباط برقرار کردیم و ۱۲ هزار معلم در این طرح به ما کمک می کنند و سه هزار طلبه دانشجو نیز بدون حقوق در خدمت اجرای طرح آرمان هستند.

شیرنژاد با بیان اینکه حضور نوجوانان مربی محور را باید مورد توجه قرار دهیم، تصریح کرد: ۹۷.۲ درصد بودجه وزارت آموزش و پرورش صرف حقوق می شود و ۲.۸ درصد از آن صرف کیفی سازی می شود. ما ۹۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داشتیم که به ۴۰۰ میلیارد تومان رسید. ما باید مجال دهیم که این طرح در شهر برای گسترش جریانات فرهنگی ادامه پیدا کند.

انتهای پیام/

۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۰
کد خبر: 64362

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 2 + 7 =