اجرای طرح رفع سدمعبر اصناف در محور شهید آیت

در راستای طرح استقبال از بهار و باهدف رضایت شهروندان، طرح رفع سدمعبر اصناف در محور شهید آیت ناحیه۲ اجرایی شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط‌عمومی شهرداری منطقه ۸؛ محمدباقر کحالی سرپرست ناحیه ۲ در خصوص آرام‌سازی پیاده‌روها و معابر خیابان شهید آیت با توجه به روزهای پایانی سال و طرح استقبال از بهار گفت: با حضور مستمر عوامل اجرایی ناحیه و طی تذکرات لازم به بساط گستران غیرمجاز نسبت به آرام‌سازی محور شهید آیت اقدام شد.

کحالی افزود: این طرح توسط عوامل معبربان و پرسنل اداره خدمات شهری به صورت مستمر و مداوم جهت جلب رضایت شهروندان در روزهای پایانی سال ادامه خواهد داشت.

سرپرست ناحیه دو با اشاره به تبصره ۱ بند ۲ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها مبنی بر ممنوعیت سد معبر عمومی اشغال پیاده‌روها و استفاده غیرمجاز از معابر اذعان داشت: اهتمام در اجرای قانون سدمعبر توسط پرسنل خدوم ناحیه، ضمن تامین حفظ حقوق کسبه، زیبایی بصری معابر و همچنین آسایش و ایمنی تردد شهروندان را در پی خواهد داشت.

کحالی در پایان از شهروندان و کسبه درخواست کرد که با رعایت قوانین و مقررات مربوطه در اجرای هرچه بهتر این طرح با شهرداری همکاری کنند و همچنین در صورت مشاهده هرگونه سد معبر یا تخلفات مشابه مراتب را از طریق سامانه ۱۳۷ اطلاع‌رسانی نمایند.

انتهای پیام/

۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۵
کد خبر: 66473

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 11 =