لزوم تلاش برای جلب رضایت شهروندان در سال آخر/ صادقی: مطالبه مردم توسعه زیرساخت‌ها در مناطق جنوبی شهر است

رئیس کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورای اسلامی شهر تهران گفت: از شهردار تهران درخواست می‌کنیم علیرغم تمام چالش‌ها با تلاش مضاعف تلاش کنند تا تغییری در کیفیت زندگی شهروندان در تهران ایجاد شود.

به گزارش خبرنگار شهر، احمد صادقی در سیصد و چهاردهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران ضمن تقدیر از تلاش های شهردار تهران و کارکنان شهرداری و شورای شهر، اظهار کرد: تلاش بر این بود که رضایت شهروندان جلب شود و این تلاش ها منجر به اجرای پروژه های متعددی در سطح شهر شد.

وی با اشاره به عوامل نارضایتی های شهروندان تهرانی، خاطرنشان کرد: برای رفع موانع و موجبات نارضایتی باید بیشتر تلاش کنیم تا اینگونه نباشد که در پایان دوره بگوییم کاش بیشتر کار می کردیم.

وی به حجم بالای ترافیک و میزان پایین بهره وری شهروندان از حمل و نقل عمومی، نبود اطلاعات شفاف در برخی بخش‌ها، نظافت و مدیریت پسماند و مواردی از این قبیل به عنوان چالش های موجود در پایتخت اشاره کرد و افزود: افزایش عدالت اجتماعی در توسعه زیرساخت‌ها به ویژه در مناطق جنوبی و افزایش نقش مردم در تصمیم گیری ها و شفافیت در پاسخگویی از جمله مواردی هستند که مورد درخواست مردم است و باید به آن توجه کرد.

صادقی با تأکید بر عملیاتی شدن شعار امسال تصریح کرد: از شهردار تهران درخواست می کنیم به تمام چالش ها با تلاش مضاعف برخورد کنند تا تغییری در کیفیت زندگی شهروندان در تهران ایجاد شود.

انتهای پیام/

۱۷ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۸
کد خبر: 66802

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 9 + 7 =