دستور ویژه شهردار منطقه ۱۰ برای تسریع بازسازی ساختمان‌های آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه

در پی وارد آمدن خسارت به ۱۴ ملک مسکونی و تجاری در منطقه ۱۰ تهران در جریان جنگ ۱۲ روزه، شهردار این منطقه با برگزاری جلسه‌ای فوق‌العاده با معاونان، مدیران ستادی و نواحی، دستور ویژه‌ای برای تسریع در روند بازسازی و جبران خسارات وارده صادر کرد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی منطقه ۱۰، مهدی اخ‌الصنایع شهردار منطقه ۱۰ تهران با حضور در محل املاک آسیب‌دیده و در نشست اضطراری ستاد مدیریت بحران منطقه، ضمن بررسی ابعاد خسارات ناشی از این حملات، بر لزوم رسیدگی فوری، دقیق و با رعایت کرامت ساکنان تأکید کرد.

بسیج ظرفیت‌های مدیریتی و عملیاتی برای تقویت امنیت و آرامش شهروندان

شهردار منطقه ۱۰ در این جلسه با بیان اینکه مردم این منطقه همواره در صف نخست مقاومت و ایستادگی بوده‌اند، اظهار کرد: در شرایط کنونی، وظیفه ماست که با بسیج ظرفیت‌های مدیریتی و عملیاتی، امنیت، آرامش و امکان سکونت مجدد را در کوتاه‌ترین زمان ممکن برای این خانواده‌ها فراهم کنیم.

در این نشست، مقرر شد معاونت فنی و عمرانی با همکاری نواحی، روند ارزیابی، طراحی و اجرای عملیات بازسازی و مقاوم‌سازی را با قید فوریت آغاز کرده و به‌صورت روزانه گزارش پیشرفت کار را ارائه دهد. همچنین به شهرداران نواحی و اداره مدیریت بحران مأموریت داده شد تا از طریق هماهنگی با سازمان‌های حمایتی، اقدامات لازم برای اسکان اضطراری و موقت، خدمات روانی و تأمین مایحتاج اولیه خانواده‌های آسیب‌دیده را پیگیری کند.

ضرورت هم‌افزایی مدیریت شهری 

شهردار منطقه ۱۰ همچنین بر ضرورت هم‌افزایی میان بخش‌های اجرایی و نظارتی منطقه برای تسریع در روند جبران خسارات تأکید کرده و خواستار ایجاد سامانه‌ای برای ارتباط مستقیم با خانواده‌های خسارت‌دیده و پیگیری مطالبات آنان شده است.

با توجه به تراکم جمعیتی بالای منطقه ۱۰، برنامه‌ریزی برای مدیریت پیامدهای اجتماعی حادثه نیز در دستور کار معاونت‌های تخصصی شهرداری منطقه قرار گرفته و اطلاع‌رسانی عمومی درباره جزئیات عملیات بازسازی، به‌صورت شفاف از طریق درگاه‌های رسمی منطقه انجام خواهد شد.

انتهای پیام/

۱۷ تیر ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۰
کد خبر: 70067

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 2 + 15 =