یادمان  «بچه‌های آسمان» در تهران افتتاح می‌شود؛ بزرگداشت شهدای حملات اخیر رژیم صهیونیستی در قلب پایتخت

یادمان بچه‌های آسمان با هدف پاسداشت یاد و خاطره شهدای مظلوم حملات اخیر رژیم صهیونیستی شامگاه -جمعه ۲۷ تیرماه ۱۴۰۴- در میدان شهدای هفتم تیر رونمایی خواهد شد.

به گزارش شهر و به نقل روابط عمومی سازمان زیباسازی شهر تهران یادمان «بچه‌های آسمان» به همت سازمان زیباسازی شهر تهران و با هدف پاسداشت یاد و خاطره شهدای مظلوم حملات اخیر رژیم صهیونیستی و با حضور مدیران و مسوولان شهری شامگاه جمعه ۲۷ تیرماه ۱۴۰۴، ساعت ۲۰ در میدان شهدای هفتم تیر رونمایی خواهد شد.

بخش‌هایی از مراسم شامل نمایش خیابانی با مضمون ایثار و مقاومت و اجرای موسیقی‌های حماسی توسط هنرمندان برجسته کشور خواهد بود؛ اجراهایی که فضای میدان را سرشار از حماسه و همبستگی ملی می‌کنند.

در این مراسم، خانواده‌های شهدا نیز حضور خواهند داشت و ضمن قدردانی از صبر و استقامت آنان، برخی یادگاری‌ها و وسایل شخصی شهید خود را به یادمان اهدا می‌کنند تا روایت فداکاری‌هایشان در دل شهر ماندگار شود.

یادمان «بچه‌های آسمان» گامی نمادین در مسیر ارتقای حافظه فرهنگی شهر و تثبیت هویت ملی در برابر هجمه‌های دشمنان است؛ روایتی هنری، ملموس و ماندگار از مظلومیتی که در وجدان عمومی ملت جای دارد.

انتهای پیام/

۲۶ تیر ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۶
کد خبر: 70401

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 7 + 4 =