ترخیص بقیه اتوبوس‌های برقی تهران از بندر شهید رجایی

رئیس کل دادگستری هرمزگان گفت: با اقدام دستگاه قضایی سری دوم از وسایل نقلیه وارداتی متعلق به شهرداری تهران شامل ده‌ها دستگاه اتوبوس دوکابین برقی از بندر شهید رجایی ترخیص شد.

 به گزارش شهر به نقل از میزان، مجتبی قهرمانی، رئیس کل دادگستری استان هرمزگان اظهار کرد: پس از صدور دستورات ویژه قضایی و با همکاری خوب دولت، سری دوم از وسایل نقلیه وارداتی متعلق به شهرداری تهران از بندر شهید رجایی بندرعباس ترخیص شدند.

این مقام قضایی افزود: این محموله شامل ده‌ها دستگاه اتوبوس دوکابین برقی پس از تحویل به پایانه شرکت واحد اتوبوسرانی شهرداری تهران در خطوط اتوبوس رانی پایتخت مورد استفاده قرار می‌گیرند.

قهرمانی در ادامه تأکید کرد: بر اساس دستور قضایی و با توجه به مأموریت ابلاغ شده به یکی از معاونین دادگستری استان هرمزگان در این خصوص این محموله به صورت کامل و تا آخرین عدد از بندر شهید رجایی بندرعباس ترخیص و به تهران منتقل می‌شوند و در ناوگان حمل و نقل شهری مورد استفاده قرار خواهند گرفت.

گفتنی است؛ مجتبی قهرمانی، رئیس کل دادگستری هرمزگان پیش از این در ششم بهمن ۱۴۰۴ از ترخیص اولین سری از صدها دستگاه تاکسی، واگن قطار و اتوبوس برقی متعلق به شهرداری تهران از بندر شهید رجایی با صدور دستورات ویژه قضایی در این خصوص خبر داده بود.

انتهای پیام/

۲۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۲
کد مطلب: 77828

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =