آراستگی سیمای شهری و رنگ‌آمیزی ۳۰ کیلومتری جداول در معابر اصلی و بزرگراهی منطقه ۲۲

در راستای ارتقای انضباط بصری و زیباسازی فضاهای عمومی، طرح گسترده رنگ‌آمیزی جداول حاشیه معابر اصلی و بزرگراهی منطقه ۲۲ به طول ۳۰ کیلومتر طی یک سال گذشته به اجرا درآمد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۲، طرح گسترده رنگ‌آمیزی جداول حاشیه معابر اصلی و بزرگراهی منطقه ۲۲ با هدف بهبود جلوه شهری، افزایش ایمنی تردد در شب و ایجاد نشاط در محیط زندگی شهروندان عملیاتی شده است. 

با توجه به وسعت بزرگراهی پهنه غربی پایتخت، تیم‌های اجرایی به صورت مستمر و طبق زمان‌بندی مشخص، عملیات پاک‌سازی و رنگ‌آمیزی جداول را در شریان‌های اصلی به سرانجام رساندند.

در جریان اجرای این طرح معابر بزرگراهی و اصلی محلات ۱۲گانه منطقه تحت پوشش قرار گرفتند تا علاوه بر افزایش طول عمر المان‌های بتنی، هماهنگی و توازن بصری در بدنه بزرگراه‌ها ایجاد شود. 

انتهای پیام/

۲۳ فروردین ۱۴۰۵ - ۰۸:۴۲
کد مطلب: 79628

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =