توسعه زیرساخت‌های رفاهی، تجهیز و نوسازی مبلمان‌های شهری در بوستان‌های محلی منطقه ۲۲

در راستای بهبود خدمات‌رسانی به شهروندان و توسعه‌ زیرساخت‌های رفاهی در فضاهای سبز، طرح تجهیز و نوسازی بوستان‌های سطح منطقه ۲۲ با نصب مبلمان و اقلام جدید رفاهی و امنیتی به اجرا درآمد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۲، عملیات نوسازی و بهسازی مبلمان های شهری در بوستان های محلی شمال غرب تهران با هدف ارتقای سطح رضایت‌مندی شهروندان، تسهیل در استفاده از فضاهای تفرجی و همچنین تقویت امنیت و پویایی در محیط‌های عمومی صورت گرفته است.

بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، در این مرحله از تجهیز، ۲۱ عدد باربیکیو جهت رفاه حال گردشگران، ۱۴ تابلو جدید شناسایی بوستان برای تسهیل در مسیریابی، ۲ کیوسک نگهبانی مجهز برای ارتقای امنیت و یک میز فوتبال‌دستی با هدف افزایش نشاط اجتماعی در بوستان‌های سطح منطقه نصب و جانمایی شد.

گفتنی است، منطقه ۲۲ با بهره‌مندی از بیش از ۹۰ بوستان محلی و فرامنطقه‌ای، به عنوان قطب فضای سبز تهران شناخته می‌شود.

انتهای پیام/

۸ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۰۹:۵۴
کد مطلب: 80167

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =