نقش‌ و نگار گل‌ها بر بدنه بزرگراه شیخ‌فضل‌الله

شهردار ناحیه ۴ منطقه ۲ از اجرای فرش گل با کاشت گل‌های فصلی در بدنه بزرگراه شیخ فضل‌الله خبر داد و گفت: این اقدام باهدف ارتقای کیفیت فضای سبز، تلطیف هوا و بهبود منظر شهری انجام شده است.

به گزارش شهر به نقل از روابط‌عمومی شهرداری منطقه ۲، سید سلمان سوری، شهردار ناحیه ۴ اسن منطقه از گسترده شدن فرش گل با کاشت گل‌های فصلی در بدنه بزرگراه شیخ فضل‌الله خبر داد و اظهار کرد: در راستای ارتقای کیفیت فضای سبز، افزایش طراوت محیط و برخورداری شهروندان از سیمای بصری مطلوب، عملیات گل‌آرایی در حاشیه این بزرگراه هم‌زمان با فصل بهار اجرا شد.

وی با بیان اینکه در این طرح از گونه‌های متنوع گل‌های فصلی مقاوم و متناسب با شرایط اقلیمی استفاده شده است، افزود: تنظیم رنگ‌بندی، چیدمان هنرمندانه و بهره‌گیری از ترکیب‌های متنوع گیاهی، جلوه‌ای چشم‌نواز و متفاوت به این بخش از معبر شهری بخشیده است.

شهردار ناحیه ۴ منطقه ۲ با اشاره به وسعت این اقدام گفت: مساحت گل‌کاری اجرا شده در این محدوده حدود ۱۸۰ مترمربع است که باهدف ایجاد نشاط بصری، ارتقای زیبایی محیط و تقویت حس سرزندگی در فضای شهری طراحی و اجرا شد.
 

انتهای پیام/

۲۹ تیر ۱۴۰۵ - ۱۶:۱۰
کد مطلب: 83558

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =