آموزش بیش از ۱۷۰ هزار نفرساعت در پارک ترافیک منطقه ۸

همزمان با توسعه برنامه‌های آموزشی، بخش‌هایی از فضای پارک آموزش ترافیک شهرداری منطقه۸ با هدف ارتقای کیفیت محیط آموزشی بازسازی و بیش از۱۷۰ هزار نفرساعت آموزش فرهنگ عبور و مرور در پارک ترافیک و مراکز آموزشی این منطقه انجام شده است.

به گزارش  شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۸،  طی پنج سال گذشته، ۱۷۰ هزار و ۲۴۷ نفرساعت آموزش در پارک ترافیک و مراکز آموزشی سطح منطقه ارائه و تلاش شد آموزش مفاهیم ایمنی و فرهنگ صحیح عبور و مرور به‌صورت کاربردی و متناسب با گروه‌های مختلف سنی دنبال شود.

با توجه به اینکه پارک ترافیک منطقه ۸ یکی از فضاهای آموزشی تخصصی در حوزه فرهنگ عبور و مرور است و برنامه‌های آموزشی آن در سال جدید تحصیلی با هدف افزایش آگاهی و مهارت شهروندان، به‌ویژه کودکان و نوجوانان، اجرا می‌شود.

همچنین طی پنج سال گذشته بازسازی و نوسازی ۲ هزار مترمربع از فضای پارک آموزش ترافیک شهرداری منطقه۸ نیز انجام گرفت که در این عملیات، بخش‌هایی از فضای پارک شامل آسفالت، خط‌ کشی و نقاشی دیواری بهسازی شد و بعد از۲۱۰ مترمربع بازسازی و نوسازی ساختمان اداری و ۹۰ مترمربع از فضای آمفی‌تئاتر زیرساخت‌های این مجموعه برای استمرار برنامه‌های آموزشی و فرهنگی آماده‌ شده است.

گفتنی است در راستای زمینه‌سازی و شکل‌گیری رفتارهای صحیح ترافیکی و افزایش ایمنی در معابر شهری پارک ترافیک منطقه ۸ فعالیت‌های آموزشی خود را دنبال می کند.

انتهای پیام/

۴ مهر ۱۴۰۵ - ۰۷:۴۷
کد مطلب: 86091

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =