به گزارش شهر انتهای بهمن ماه یا شاید هم اول اسفند ماه سال ۹۸ بود که خبری هولناک در رسانه های داخلی پیچید و آن چیزی نبود جز ثبت دو مورد ابتلای قطعی به بیماری کرونا.
هیاهو و نگرانی در میان جامعه خودی نشان داد و به این ترتیب هر کسی به دنبال آن بود تا از این مهمان ناخوانده اطلاعاتی به دست بیارود. مهمترین موضوع در آن زمان دانستن این نکته محسوب می شد که کجای این شهر بزرگ 15 میلیون نفری امکان ابتلا به کرونا بیشتر است.
براساس آنالیز داده در آن زمان از بیماری کرونا در تهران، مشخص شد که کوچه و خیابان های تهران ترسناک تر از آن چیزی هستند که ما فکرش را بکنیم. مثلا کرونایی ها در محلاتی مانند تهران پارس، شهرک ولیعصر، نارمک و بازار در کنار سایر مردم نفس می کشیدند و کرونا می پراکنند.
۶۷ درصد کرونایی ها به خود اجازه داده بودند که در تجمعات مردمی و جاهای شلوغ حضور یابند و این یعنی «کرونا حالا حالاها ادامه دارد» حتی جالب است که ۱۷ درصد مبتلایان به شهرهای پرخطر مسافرت کرده بودند.
در مناطق ۴، ۸ و ۱۳ که مناطق شرقی تهران را تشکیل می دهند بیشترین مبتلایان وجود داشتند و براساس آمار مراجعه به درمانگاه های شهرداری تهران تعداد مراجعات دو برابر شده بود.
در برهه ای از زمان در مناطق غربی یعنی مناطق ۱۸، ۱۹، ۲۱ و ۲۲ اوضاع بهتر بود و این مناطق کنترین آمار مبتلایان را ثبت کرده اند.
تهران شهری است که ما و خانواده هایمان که عزیزانمان هستند در آن زندگی می کنیم پس بیایید کرونا را جدی بگیریم و تمام تلاشمان را داشته باشیم تا شهرمان برای نفس کشیدن سالم تر باشد و زندگی با عزیزانمان دوام و قوام بیشتری داشته باشد.
نظر شما