تهیه ۴ هزار جلد کتاب حوزه کودک و نوجوان برای کتابخانه تخصصی محله امامزاده قاسم (ع)

شهردار منطقه یک در آیین افتتاح کتابخانه تخصصی کودک و نوجوان گفت: در مدارس و مجموعه شهر، کتابخانه‌های خوب و کتاب‌های جدید نداریم و  بر همین اساس ما برای این کتابخانه در فاز اول ۴ هزار جلد کتاب آماده کردیم که در اختیار کودکان و نوجوانان قرار خواهد گرفت.

به گزارش خبرنگار شهر، اولین کتابخانه تخصصی کودک و نوجوان به نام توران میرهادی مادر ادبیات کودک ایران با هدف ارتقای فرهنگ کتابخوانی و توانمندسازی کودکان و نوجوانان در سرای محله امامزاده قاسم (ع) با حضور سید مهدی صباغ شهردار منطقه یک، علیرضا زند وکیلی مدیرکل کتابخانه های عمومی استان تهران و مهدی امیری مدیرکل آموزش های شهروندی شهرداری تهران راه‌اندازی شد. 

سید مهدی صباغ شهردار منطقه یک در آیین افتتاح اولین کتابخانه تخصصی کودک و نوجوان در محله امامزاده قاسم (ع) اظهار کرد: در حوزه اجتماعی و فرهنگی منطقه این پروژه را به عنوان پروژه ای ویژه دنبال کردیم و تلاش شد که این پروژه خلق شود، چرا که ردیف و بودجه ای از قبل برای آن نداشتیم و تلاش کردیم از محل اعتبارات و فضاهای موجود این خلق پروژه را انجام دهیم.

وی افزود: همچنین تلاش شد که در بحث کتابخانه و کتابخوانی تمرکز و توجه ویژه ای به جوانها، نوجوانها و کودکان انجام شود، چرا که کتابخانه های تخصصی برای کودک و نوجوان باید متفاوت باشد و اگر می خواهیم در آینده سرانه مطالعه جامعه ما افزایش پیدا کند و بحث فرهنگ جامعه ارتقا پیدا کند، افراد باید از دوران کودکی و نوجوانی با کتاب آشنا شوند و ارتباط بگیرند، اگر فردی از دوران کودکی به کتاب نزدیک شود مطمئنا این مسیر را ادامه خواهد داد.

صباغ ادامه داد: در مدارس و مجموعه شهر، کتابخانه های خوب و کتاب های جدید نداریم و  بر همین اساس ما برای این کتابخانه در فاز اول ۴ هزار جلد کتاب آماده کردیم که در اختیار کودکان و نوجوانان قرار خواهد گرفت.

شهردار منطقه یک اضافه کرد: در بحث نامگذاری این کتابخانه نیز تدبیری انجام شد و این کتابخانه به نام توران میرهادی که زحمت زیادی در موضوع کتاب و کتابخوانی در حوزه کودک و نوجوان انجام داده و به عنوان مادر ادبیات کودک کشور شناخته می شود نامگذاری شد، چرا که باید قدردان کسانی که در حوزه فرهنگ این کشور زحمت کشیدند، باشیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: تلاش کردیم در منطقه یک، در کنار ردیف ها و بودجه هایی که در طول سال برای پروژه های مصوب در اختیار داریم و از محل این پروژه ها، پروژه های جدید و ویژه خلق کنیم. شیرینی این پروژه ها از پروژه های دارای ردیف بودجه بالاتر است چرا که خلق آنها در خود منطقه و از فضاها و امکانات منطقه ایجاد شده است و امیدواریم این فرایند را در محلات توسعه دهیم.

انتهای پیام/

۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۴
کد خبر: 45646

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 12 =