افزوده شدن نگاه نرم‌افزاری به نگاه سخت‌افزاری در مجموعه شهرداری تهران در دوره جدید مدیریت شهری

معاون شهردار تهران گفت: اتصال مسجد و مدرسه زمینه‌ساز تربیت امثال شهید آرمان علی وردی است.

به گزارش شهر، محمد امین توکلی زاده معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در نشست هم اندیشی مدیران آموزش و پرورش مناطق شهر تهران با ستاد طرح شهید آرمان که شب گذشته ۷ آذرماه با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش و اعضای ستاد طرح شهید آرمان برگزار شد؛ اظهار کرد: در طول زندگی شاهد این بوده‌ایم که فردی دیگر ما را هدایت کرده و مسیر را برایمان مشخص کرده‌ است.

وی افزود: در دوران ‌دفاع مقدس که دانش آموز بودیم، مدارس اهواز نیز با مشکل مواجه شده بود و ما و دیگر دانش آموزان با حضور در چادرها و یا از طریق تلویزیون به کسب دانش می‌پرداختیم.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران گفت: در هیاهوی تهاجم دشمن بعثی به کشور، برخی معلمان و مدیران نیز بودند که مدرسه را تعطیل نمی‌کردند و به خاطر وجود همین روحیه و تلاش، به جای راکد شدن فعالیت‌ها ما شاهد رخ دادن فعالیت‌های جدیدی نظیر راه‌اندازی کتابخانه و فعالیت‌های ورزشی در مدرسه بودیم تا دانش آموزان با روحیه بهتر از آموزش بهره ببرند.

توکلی زاده با اشاره به اینکه اگر دانش آموز چشم‌انداز خود را یک‌ تمدن بزرگ بداند، زیست آن تغییر پیدا می‌کند؛ گفت: تحولاتی که دانش آموزان در دوران انقلاب داشتند را دیده‌ایم و معجزه انقلاب باعث شد از بطن روستاهای دور شاهد پیدایش فرماندهان بزرگی مانند سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی باشیم.

وی افزود: در نسل‌های بعد خود حجت‌هایی نظیر شهید آرمان و شهید حججی را داشته‌ایم و آرمان علی وردی در همین تهران غرب‌زده‌ی امروز، به حجتی برای هم سن و سال‌های خود تبدیل شده که تا لحظه آخر از آرمان‌های اصیل خود کوتاه نیامد.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران گفت: اتصال مسجد و مدرسه، زمینه‌ساز تربیت امثال شهید آرمان‌ها برای انقلاب است.

توکلی زاده بیان کرد: تهران ۲۴ هزار شهید و ۲ هزار و۲۰۰ مسجد دارد که بزرگ‌ترین سرمایه‌های ما هستند و باید به اعتقادات و مراسمات مذهبی و ‌ملی که برگزار می‌شود با نگاه ویژه‌تری توجه کرد.

وی افزود: طبق فرمایش مقام معظم رهبری به قله نزدیک هستیم و گام دوم انقلاب را در اوج فتنه‌ها برداشتیم؛ موضوع حجاب حل می‌شود و ما برادران و خواهران خوبی را در نظام آموزش و پرورش پیدا کرده‌ایم که در تحقق برنامه‌ها همراه هستند و ان‌شاءالله کارهای بزرگی را با یکدیگر برای نسل امروز و فردا انجام خواهیم داد.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با بیان اینکه نتیجه و ثمرات کار امروزی که با مجموعه وزارت آموزش و پرورش در حال انجام هستیم را سال‌های آینده می‌توان مشاهده کرد؛ گفت: باید با خانواده‌ها دست به دست هم بدهیم تا بتوانیم خدمات خوبی را برای دانش آموزان فراهم کنیم.

توکلی زاده بیان کرد: مدرسه و مسجد به تنهایی پاسخگو نیستند و باید در کنار یکدیگر در مقابل فتنه‌ها ایستادگی کنیم؛ فتنه سال گذشته ۲ توجه ویژه را در حوزه خانواده و بانوان به ما گوشزد کرد که نباید از آن غافل نباشیم.

وی در پایان اظهار کرد: تا پیش از دوران مدیریت شهری فعلی، نگاه غالب مردم به شهرداری تنها یک نگاه سخت افزاری بود و شهرداری را مسئول حل مسائل زیرساختی و عمرانی می دانستند و در حوزه نرم افزاری برای این مجموعه نقشی را متصور نبودند اما با تلاش و برنامه ریزی مدیریت شهری و با حمایت اعضای محترم شورای اسلامی شهر تهران، شهرداری کلان‌شهر تهران در حوزه نرم افزاری و تحول روحی شهر نیز ورود کرده و این حرکت ثمرات خوبی را بدنبال خواهد داشت.
انتهای پیام/
۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۳
کد خبر: 45953

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 2 + 4 =