نشست مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل با نمایندگان آسیب‌دیدگان حادثه آتش‌سوزی بازار جنت

نمایندگان آسیب دیدگان با مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر دیدار و مطالبات و درخواست‌های خود را مطرح کردند.

به گزارش شهر به نقلب از روابط عمومی شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل، "مجتبی اقوامی‌پناه"، مدیرعامل این شرکت در نشست با نمایندگان آسیب‌دیدگان حادثه آتش‌سوزی بازار جنت ضمن ابراز تأسف از وقوع این حادثه اظهار کرد: از همان ساعات اولیه بروز حادثه، با دستور شهردار تهران، بررسی علت وقوع آتش‌سوزی، رسیدگی به وضعیت حادثه دیدگان و حمایت از حادثه‌دیدگان در دستور کار قرار گرفت.
وی با تأکید بر حمایت شهرداری تهران از آسیب‌دیدگان این حادثه افزود: در کوتاه‌ترین زمان ممکن، تسهیلات بانکی کم‌بهره برای ایجاد مجدد شرایط کسب‌وکار غرفه‌داران و افراد آسیب‌دیده پرداخت خواهد شد تا امکان بازگشت سریع‌تر آنان به چرخه فعالیت اقتصادی فراهم شود.
مدیرعامل شرکت ساماندهی همچنین درباره جبران خسارات وارده گفت: بررسی علل حادثه از سوی مراجع ذی‌صلاح در حال انجام است و شهرداری تهران خود را موظف می‌داند پس از اعلام گزارش نهایی درباره علت حادثه، نسبت به پیگیری خسارات بر اساس ضوابط اقدام کند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به دغدغه غرفه‌داران برای ادامه فعالیت، اعلام کرد: با دستور شهردار تهران، جانمایی فضایی برای استقرار موقت آسیب‌دیدگان در بازار جدید در حال پیگیری است تا فعالیت آنان تا زمان احیای کامل بازار جنت متوقف نماند.
مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر همچنین اخبار و شایعات منتشرشده در برخی شبکه‌های اجتماعی مبنی بر تغییر کاربری زمین بازار جنت و احداث پارگینگ در این محل را رد کرد و این موارد را کذب دانست.
وی در این خصوص تأکید کرد: شهرداری تهران بنای احیا و احداث مجدد بازار جنت را دارد و همان‌گونه که این بازار در سال‌های گذشته با رویکرد حمایتی، به‌ویژه برای زنان سرپرست خانوار و اقشار آسیب‌پذیر، راه‌اندازی شده بود، در ادامه نیز با همان نگاه حمایتی و با نظر و همراهی واحدهای آسیب‌دیده بازسازی و راه‌اندازی خواهد شد.

در این نشست، آسیب‌دیدگان موضوعاتی از جمله جبران خسارات وارده، پیگیری‌های بررسی عامل حادثه، تعیین تکلیف فضای جدید بازار برای ادامه فعالیت تجاری و ایجاد شرایط مناسب جهت ازسرگیری کسب‌وکار را مطرح کردند.

انتهای پیام/

۱۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۹
کد مطلب: 77562

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =