جلسه شورای معاونین با حضور رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در فرهنگسرای ولا برگزار شد

جلسه شورای معاونین با حضور محمدباقر اعلمی رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و غلامرضا شنگی قهی شهردار منطقه ۲۰ در فرهنگسرای ولا برگزار شد، و درباره بازسازی این فرهنگسرا که در جنگ تحمیلی تخریب شده بود تصمیم‌گیری‌های اولیه انجام شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، جلسه شورای معاونین این سازمان با حضور محمدباقر اعلمی، رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، در فرهنگسرای ولا برگزار شد. در این نشست، موضوع بازسازی فرهنگسرای ولا که در دوران جنگ تحمیلی آسیب دیده و تخریب شده بود، بررسی و راهکارهای اجرایی برای پیگیری طرح مطرح شد.

در ادامه، محمدباقر اعلمی با اشاره به ضرورت اجرای بازسازی بر اساس چارچوب‌های مشخص، گفت: دستور داده شده با همان شیوه‌نامه و چارچوب‌ها، کار بازسازی انجام شود. معتقدم این ظرفیت می‌تواند با یک طراحی جدید برای آینده، بهتر از گذشته به جریان بیفتد؛ هرچند کار سنگین است و نیازمند هم‌زمانیِ طراحی و تامین هزینه‌ها خواهد بود.

وی افزود: به دنبال آن هستیم تا این بازسازی در قالب طرح جامع و برنامه پیش‌بینی‌شده شکل بگیرد. در فاز نخست نیز تلاش می‌کنیم اقدام‌ها به‌گونه‌ای پیش برود که بخشی از کار از وضعیت بحرانی خارج شود.

اعلمی همچنین با اشاره به ضرورت استفاده از فرصت‌های زمان‌بندی، تاکید کرد:  باید با برنامه‌ریزی دقیق، تصمیم نهایی را با مشورت‌های کامل بگیریم تا کار انجام شود و فرصت تابستان از دست نرود. همه این موارد در کنار هم باید شکل بگیرد تا نتیجه مطلوب حاصل شود.

در حاشیه این جلسه نیز غلامرضا شنگی قهی شهردار منطقه ۲۰ به عنوان نماینده مدیریت شهری سخنانی مطرح کرد و بر روند اجرایی شدن برنامه‌ها تاکید شد. 

در پایان این نشست، مراسم تودیع و معارفه مدیریت فرهنگی هنری منطقه ۲۰ با حضور رئیس و معاونین سازمان فرهنگی هنری و شهردار منطقه ۲۰ برگزار شد.

در این مراسم طی حکمی از سوی محمد باقر اعلمی رئیس سازمان فرهنگی هنری محمد سعادت به عنوان مدیر فرهنگی هنری منطقه ۲۰ و رئیس فرهنگسرای ولاء منصوب شد.

انتهای پیام/

۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۰:۱۴
کد مطلب: 80995

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =