رونمایی از تندیس شهید حاجی‌زاده در منطقه ۲۲ 

شهردار منطقه ۲۲ از رونمایی تندیس شهید حاجی‌زاده خبر داد؛ اثری ۶ متری که با هدف پاسداشت این شهید و تقویت نمادهای اقتدار ملی، در نزدیکی مجموعه هوافضا نصب شده است.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ٢٢ تهران، محمدجواد خسروی، شهردار منطقه ۲۲، اظهار کرد: تندیس شهید حاجی‌زاده در بلوار شهید حاجی‌زاده و در مجاورت مجموعه هوافضا رونمایی شد.

خسروی با اشاره به ابعاد و اهمیت این پروژه شهری افزود: این تندیس با ارتفاع ۶ متر، از جمله آثار شاخص در سطح منطقه محسوب می‌شود که با رویکردی هویتی و فرهنگی طراحی و اجرا شده است.

وی بیان کرد: ارزشمندی این اثر صرفاً در ابعاد فیزیکی آن خلاصه نمی‌شود، بلکه هدف اصلی، زنده نگه داشتن یاد و نام این شهید والامقام و تبیین مفاهیم بلند ایثار، اقتدار و خودکفایی دفاعی برای افکار عمومی، به‌ویژه نسل جوان است.

وی در پایان گفت: توسعه المان‌های هویتی و ارزشی در فضاهای شهری، از اولویت‌های مدیریت شهری منطقه ۲۲ است و اجرای این پروژه نیز در همین راستا تعریف و عملیاتی شده است.

انتهای پیام/

۳۰ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۹
کد مطلب: 82149

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =