جلسه بررسی طرح تحولی بیست‌گانه خدمت در شهر تهران در منطقه ۷ برگزار شد

جلسه بررسی طرح تحولی بیست‌گانه خدمت در شهر تهران با حضور مدیرکل هماهنگی، نظارت و کنترل معاونت هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران و هیات همراه، شهردار، معاونان و مدیران منطقه ۷ برگزار شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۷، در ابتدای جلسه بررسی طرح تحولی بیست‌گانه خدمت در شهر تهران، نصراله آبادیان شهردار منطقه ۷ به ارائه گزارش مختصری از اقدامات انجام شده در طرح توسعه محله ای و من شهردارم پرداخت و گفت: بر اساس برنامه ریزی هایی که انجام شد ما توانستیم در سال گذشته شاهد رشد چشمگیری در این منطقه و پروژه نگهداشت شهر باشیم که این امر موجب رضایتمندی بیش از پیش شهروندان شد.

وی ضمن پیشنهاد این موضوع که اعتبارات در سال جدید در غالب اصلاحی برای مناطق در نظر گرفته شود، افزود: امسال ما توانستیم با افزایش اعتباراتی که برای منطقه ۷ درنظر گرفته شده بود اقدامات موثر بالاخص در نگهداشت شهر داشته باشیم و چهره ای جدید و نو به منطقه ببخشیم.

در ادامه سید محمد فیاض مدیرکل هماهنگی، نظارت و کنترل معاونت هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران یادآور شد: مرمت و بهسازی آسفالت معابر، تبدیل نهرهای اضافی و فاقد عملکرد به کانیو، پیاده رو سازی و اصلاح معابر، حذف دریچه های زائد در سطح معابر و همسطح سازی، جانمایی مجدد مخازن پسماند و همسطح سازی زیرمخزنی، مرمت و احداث زمین های چمن مصنوعی در محلات، احداث و بازسازی مرمت سرویس های بهداشتی، جداره سازی و بازپیرایی فضای سبز حاشیه معابراصلی، بهسازی یادمان های شهدا و بهسازی میادین شهری تنها بخشی از مواردی است که در طرح تحولی بیست گانه خدمت در شهر تهران باید اجرا شود.

وی عنوان کرد: مرمت و بهسازی علائم ترافیکی و المان های حمل و نقل عمومی و حذف زوائد فیزیکی، اصلاح و ایمن سازی نقاط حادثه خیز ترافیکی و اصلاح هندسی معابر، ایمن سازی بوستان ها، بازسازی و مرمت کانال های اصلی و مسیل ها، مرمت و بهسازی آسفالت مدارس، بهسازی و مرمت میادین میوه و تره بار، احداث مخازن آب زیرزمینی و تصفیه پساب، نوسازی و بهسازی مجموعه های بانوان، بهسازی، بازسازی و نماسازی پیرامون ورودی های مترو و موارد خاص مناطق از دیگر موارد مطرح شده در طرح تحولی بیست گانه شهر تهران است که باید در راس فعالیت های مناطق قرار بگیرد.

مدیرکل هماهنگی، نظارت و کنترل معاونت هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران خاطرنشان کرد: بندهای ۲۰ گانه ای که ارائه می دهیم، موضوع جدیدی نیست، چندین هدف مدنظر است که اولین نکته آن است که به صورت انبوه، گسترده و مورد نیاز منطقه انجام شود، به نحوی که رضایت مردم را در پی داشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه بندهای ۲۰ گانه تقریبا همان امور جاری است که روزانه در مناطق انجام می شود، با این تفاوت که موضوعات طبقه بندی شده و با یک ساز و کار مشترک، احصاء برنامه ریزی و انجام می شود، گفت: رضایت مندی شهروندان برای ما مهم است، بنابراین این طرح در راستای رضایت شهروندان در نظر گرفته شده است. لذا مناطق و نواحی آنها باید با توجه به موضوعاتی که وجود دارد نقشه راه به ما بدهند تا طبق آنها برآورد بودجه انجام شود.

فیاض اظهار داشت: زمانی که نهضت آسفالت در شهر تهران اجرا شد با حجم بالایی از رضایتمندی شهروندان روبرو شدیم و حالا باید این بیست مورد که شهروندان به صورت روزانه با آنها دست به گریبان هستند را در کنار انجام پروژه های بزرگ مقیاس در حال اجرا در سطح مناطق در دستور کار قرار دهیم بنابراین فارغ از هرگونه بودجه و اعتبار باید برای این موارد نقشه راه تعیین کنید.

انتهای پیام/

۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۵
کد خبر: 44602

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 8 + 7 =