تهران قطب گردشگری منطقه/ طراحی مرکز نوآوری گردشگری سلامت در تهران

مدیر پروژه گردشگری سلامت شهرداری تهران، گفت: شهرداری تهران با ورود به حوزه گردشگری سلامت به‌عنوان تسهیلگر و بهره‌گیری از زیرساخت‌های شهری، در تلاش است فرایند حضور گردشگران سلامت در پایتخت را سامان‌دهی و چهره نامطلوب فعلی گردشگری سلامت در تهران را اصلاح کند.

به گزارش شهر؛ نخستین رویداد بین‌المللی گردشگری سلامت «تهران ۳۶۰» امروز -بیست و هشتم بهمن ماه ۱۴۰۴-در عمارت بلدیه برگزار شد.

روز اول این همایش به بازدید و نشست‌های دوطرفه اختصاص داشت و پزشکان، رؤسای بیمارستان‌ها، ایجنت‌ها و سیاستگذاران حوزه گردشگری سلامت در آن حضور داشتند و در روز دوم از ساعت ۹ تا ۱۲ با برگزاری همایش بین‌المللی و حضور مهمانان داخلی و خارجی ادامه خواهد یافت.

مدیر پروژه گردشگری سلامت شهرداری تهران،در این مراسم با اشاره به جایگاه تهران در گردشگری سلامت کشور گفت: با استناد به اطلاعات وزارت بهداشت، نزدیک به ۳۹ درصد گردشگران سلامت که وارد کشور می‌شوند، به تهران می‌آیند، اما رتبه تهران در این حوزه پنجم اعلام شده است. دلیل آن ضعف در برندینگ و ثبت رسانه‌ای است که تصویری نادرست از گردشگری سلامت پایتخت ارائه می‌دهد.

او افزود: شهرداری تهران به‌عنوان متولی شهر و تسهیلگر وارد این حوزه شده است. زیرساخت‌های شهری و خدمات گسترده شهرداری به مراکز درمانی، امکان سامان‌دهی گردشگری سلامت و اصلاح چهره پراکنده و نامطلوب آن را فراهم می‌کند.

خادمی با تشریح روند مدیریت پروژه توضیح داد: برای پیشبرد این طرح، ابتدا با نهادهای اثرگذار و حلقه‌های زنجیره گردشگری هم افزایی و هم اندیشی صورت گرفته تا از موازی کاری و هدررفت منابع جلوگیری شود و همکاری‌ها به نتیجه مطلوب برسد. ساماندهی گردشگری سلامت باعث ارزآوری و تقویت اقتصاد خانواده های تهرانی خواهد شد و تنها درمان درد اقتصاد بیمار شهر و کشور، اقتصاد دانش بنیان مبتنی بر مشارکت فعال مردم است. 

مرکز نوآوری تقویت سلامت؛ بازوی توسعه گردشگری سلامت تهران

در ادامه برنامه، محمدحسین عباسی، پزشک عمومی و فعال حوزه سلامت، از تاسیس «مرکز نوآوری گردشگری سلامت» خبر داد و گفت: این مرکز با همکاری و نقش سیاست‌گذاری شهرداری تهران، به دنبال تبدیل پایتخت به قطب سلامت در منطقه است.

او افزود: ایده‌ای که از دغدغه‌های حرفه‌ای یک تیم درمانی شکل گرفته، حالا قرار است در کنار مدیریت شهری، به نقشه راهی برای برندسازی سلامت تهران تبدیل شود.

عباسی با اشاره به سابقه فعالیت خود در پزشکی و تجربه چندساله در حوزه سلامت، هدف اصلی تاسیس مرکز را شناسایی و شبکه‌سازی میان فعالان گردشگری سلامت اعلام کرد و گفت: بیمارستان‌ها، شرکت‌های تسهیل‌گر و سایر بازیگران این عرصه باید در چارچوبی منسجم تعریف شوند تا نیازهای آنان احصا و برطرف شود و همه اقدامات به ارتقای جایگاه تهران منجر شود.

او درباره زیرساخت‌های دیجیتال این مرکز توضیح داد: طراحی پلتفرم دیجیتال برای مدیریت هوشمند پرونده‌های پزشکی، ارائه خدمات تله‌مدیسین، اعتمادسنجی و لایه‌بندی بازیگران کلیدی از جمله اقدامات پیش‌بینی‌شده است. همچنین فرآیندهای ممیزی و تعریف معیارهای ارزیابی مراکز در دستور کار قرار دارد.

عباسی با تأکید بر تجربه یکپارچه بیمار گفت: فرایند درمان باید از ورود بیمار تا حمل‌ونقل، اقامت، خدمات هتلی و پیگیری‌های پس از درمان به‌صورت منسجم مدیریت شود. سیستم‌های یادآوری هوشمند برای مصرف دارو و پیگیری نوبت‌ها نیز پیش‌بینی شده است.

وی ارتقای نرخ بازگشت بیمار و تقویت برند تهران را از نتایج مورد انتظار این طرح دانست و افزود: معرفی تهران به عنوان مقصد گردشگری سلامت نیازمند کمپین‌های بازاریابی هدفمند در سطح منطقه است و با استقرار زیرساخت‌ها، تهران می‌تواند به یکی از کانون‌های ارزآوری در حوزه سلامت تبدیل شود.

انتهای پیام/

۲۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۷
کد مطلب: 77977

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =