به گزارش شهر به نقل از روابطعمومی شهرداری منطقه ۲، محمد شهسواری، رئیس بازرسی منطقه گفت: در راستای مأموریتهای سامانه ۱۳۷ پلاس و بهمنظور رسیدگی به درخواستهای شهروندان، از ابتدای سال جاری ۱۲ هزار و ۹۱ پیام فوریتی و خطرساز بررسی و در دستور رسیدگی قرار گرفت
وی افزود: از تعداد پیامهای ثبت شده ۱۱ هزار و ۹۴۳ مورد از پیامها رسیدگی و با رضایتمندی شهروندان مختومه شد و تعداد ۱۴۸ مورد از آنها که عموماً با موضوعات عمرانی و لکهگیری و روکش آسفالت بوده به علت زمانبر بودن در کارتابل نواحی در دست رسیدگی است.
شهسواری ادامه داد: بیشترین درخواستها مربوط به رفع خطر درخت خشک، نظافت معابر، ترکیدگی لوله آبیاری باغچه، آلودگی صوتی و محیطی ناشی از ساختوساز، لایروبی، جمعآوری زباله و ضایعات، آبیاری درختان باغچه و معبر اصناف در پیادهرو بود.
انتهای پیام/
نظر شما