هدیه شهرداری منطقه به شهروندان تهرانی

شهردار منطقه 7 با اشاره به تملک باغ نراقی در این منطقه گفت: باغ نراقی چهارمین تملکی است که ما انجام داده ایم و در مجموع با در نظر گرفتن باغ های هورفر، شهدای ارتش و بخشی فرد توانستیم سرانه فضای سبز این منطقه را به میزان قابل توجهی افزایش دهیم.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 7، سمیه حاجوی با بیان این مطلب گفت: در راستای اهداف و سیاست های شهرداری تهران در جهت حفظ باغات و گسترش فضای سبز شهری با تلاش و پیگیری های مکرر باغ نراقی در سه راه طالقانی در سال جاری از محل عوارض کمیسیون ماده هفت تملک و برنامه ریزی جهت احداث بوستان عمومی در آن آغاز شد.

او در ادامه اضافه کرد: باغ نراقی چهارمین باغ در سطح منطقه است که از سال 96 تاکنون در منطقه خریداری و تملک شده است. قبل از این زمین خیاط خانه ارتش با مساحت 8 هزار مترمربع که فاز اول آن در سال 97 به بهره برداری رسید همچنین باغ هورفر به مساحت بیش از 3 هزار مترمربع در سال 97، زمین بخشی فر به مساحت 2 هزار و 500 مترمربع در سال 98 و امسال نیز این باغ در سطح منطقه تملک و به سرانه فضای سبز منطقه افزوده شده است.

شهردار منطقه 7 افزود: این باغ در مرز محله خواجه نصیر واقع شده است که یکی از محلات با سرانه پایین فضای سبز بوده و با تملک آن دسترسی محلی شهروندان به بوستان عمومی مهیا می شود.

حاجوی با اشاره به افزایش سرانه فضای سبز منطقه به میزان 4.61 مترمربع، گفت: باتوجه به موقعیت جغرافیایی، با کمبود سرانه فضای سبز در این منطقه مواجه هستیم که تنها با نگاه تخصصی و استفاده از راهکارهای خلاقانه و نوین می توان نسبت به افزایش حداکثری این فضاها و برآوردن انتظارات و مطالبات شهروندان ساکن در این منطقه اقدام کرد.

۲۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۷
کد مطلب: 1185

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =