شهردار منطقه ۲۲ در مرکز سامانه ۱۳۷ شهرداری تهران پاسخگوی مردم خواهد بود

شرفی شهردار منطقه ۲۲ روز دوشنبه دوم مردادماه از ساعت ۹ الی ۱۲ در مرکز سامانه مدیریت شهری و نظارت همگانی شهرداری تهران حضور یافته و  بصورت مستقیم جوابگوی سوالات، درخواست‌ها و مطالبات شهروندان این منطقه خواهد بود.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۲، در این رابطه شهروندان ساکن منطقه می‌توانند مشکلات خدمات شهری، حمل و نقل وترافیکی، شهرسازی، اجتماعی و فرهنگی مربوط به محله خود و سایر موضوعات شهری را با شرفی شهردار منطقه در میان گذاشته و پاسخ‌های مربوطه را دریافت کنند.

شرفی شهردار منطقه با تأکید بر اینکه شهر بدون کار مشارکتی با مردم عملاً اداره نمی‌شود، افزود: سامانه ۱۳۷ یک روش ارتباطی مستقیم به منظور خدمات رسانی بهتر و مطلوب‌تر به شهروندان و یکی از بهترین راه‌های ارتباطی مدیران شهرداری با مردم است که شهروندان می‌توانند از این طریق مسائل و مشکلات خود را با مدیران شهری شهر مطرح کنند.

وی با تاکید بر اینکه از طریق این سامانه می توانیم در کوتاه‌ترین زمان ممکن پاسخ‌های قانع کننده و رضایت بخش به درخواست های شهروندان بدهیم، گفت: باید به این نکته توجه نمائیم که اگر هم در کاری موفقیتی حاصل می‌شود، به‌طور قطع با مشارکت مردم بوده و باید برای اداره هر چه بهتر و بیشتر شهر، مدیران شهری به دنبال ایجاد مشارکت دوسویه قوی با شهروندان باشند.

همچنین؛ همشهریان می‌توانند برای ارتباط مستقیم با شهردار منطقه۲۲ در تاریخ و زمان مذکور با شماره گیری ۱۳۷ مستقیم سوالات، مطالبات، انتقادات خود را با شهردار منطقه در میان بگذارند.

انتهای پیام//

۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۶
کد مطلب: 39974

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =