کاشت ۷ هزار اصله درخت در بوستان‌های منطقه ۱۹

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۱۹ از اجرای طرح کاشت ۷ هزار  اصله درخت در بوستان‌های منطقه با مشارکت شهروندان از زمان میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) تا ولادت حضرت امام علی(ع) مصادف با ایام گرامیداشت روز زن و مرد خبر داد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۹، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۱۹ از اجرای طرح کاشت ۷ هزار  اصله درخت در بوستان‌های منطقه با مشارکت شهروندان از زمان میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) تا ولادت حضرت امام علی(ع) مصادف با ایام گرامیداشت روز زن و مرد خبر داد و گفت: این طرح در راستای تحقق اهداف طرح ملی کاشت یک میلیارد درخت و با مشارکت گروه‌های مردمی و دوستداران محیط زیست در بوستان‌های منطقه اجرا شد.

مهدی احمد مهرابی، معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه با اشاره به اجرای این طرح اظهار داشت: این پویش با محوریت اداره فضای سبز منطقه و در راستای طرح مردمی (کاشت یک میلیارد درخت) مبتنی بر فرمایشات مقام معظم رهبری و پیرو ابلاغیه عباسعلی نوبخت مدیر عامل سازمان بوستان‌ها وفضای سبز شهر تهران، با حضور شهروندان، فعالان محیط زیست و گروه های مردمی در بوستان های ۲۲ بهمن، شقایق، باران، شریعتی، شهدای نعمت آباد، مطهری و ... اجرا شد.

وی افزود: در این پویش ۷ هزار اصله نهال سازگار با اقلیم منطقه از جمله توت، زبان گنجشک و زیتون تلخ کاشته شد که نقش موثری در توسعه سرانه فضای سبز، بهبود کیفیت هوا و ارتقای منظر شهری خواهد داشت.

انتهای پیام/

۲۴ دی ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۱
کد مطلب: 76886

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =